Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 14:00

11.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošov potvrdil v duelu s Divnicemi roli favorita


Branky


0

Souboj Davida s Goliášem se odehrával na hřišti Mirošova. Domácí tým má stále postupové ambice, zatímco hosté se krčí na poslední příčce bez jediné výhry. V úvodu zápasu se oudsider překvapivě držel a brankář Pavel Fojtík držel čisté konto až do 34. minuty. Těsně před odchodem do kabin však inkasoval i podruhé a o výsledku bylo prakticky rozhodnuto. Domácí se uklidnili a ve druhém poločasu přidali další tři branky a potvrdili jasnou roli papírového favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrana Divnic odolávala až do 34. minuty

Domácí tým nastupoval v roli jasného favorita, navíc v minulém kole si přivezl cennou výhru z nedaleké Smoliny.Hosté sice potrápili v posledním utkání doma Petrůvky, ale do Mirošova přijeli v okleštěné sestavě a zaměřili se víceméně na obrannou činnost. Mirošov si dlouho nevěděl s přehuštěnou obranou hostí rady, navíc v brance Divníc stál zkušený Pavel Fojtík, který svůj tým několikrát podržel, zatímco brankář Mirošova se mohl pomaličku u své branky opalovat, neboť hosté byli zcela neškodní. Vysvobození pro domácí celek přišlo po půlhodině hry, kdy se trefil Holba a Mirošov šel do vedení. Druhou pojistku přidal těsně před odchodem do kabin kanonýr Pavel Obadal a domácí odcházeli do šaten s dvoubrankovým náskokem.

Domácí Mirošov přidal ve druhé půli další tři branky

Také druhý poločas přinesl stejný scénář, hosté se zaměřili pouze na obranu a na útočnou aktivitu zcela rezignovali. Domácí tým stále bušil do hostující obrany a odměnou mu byla třetí branka po hodině hry z kopačky kapitána Pavla Rajznauera. Tentýž hráč poslal Mirošov v 76. minutě do čtyřbrankového vedení a hostům už docházeli fyzické síly. Řadu šancí domácí ještě neproměnili nebo skvěle zachránil Fojtík v brance Divnic. Pátou branku přibalil divnickým na cestu Pavel Obadal, který znovu rozšířil své střelecké konto. Výhra domácích je naprosto zasloužená, hosté se na větší odpor nezmohli. Mirošov čeká v příštím kole těžké utkání na horké půdě v Jestřabí, Divnice doma přivítají Smolinu.



Ohlasy k zápasu


FC Start Mirošov
Pavel Rajznauer, kapitán: Pro nás jednoznačný zápas. Soupeř přijel do Mirošova s cílem moc neprohrát a hra podle toho vypadala. Hrálo se neustále na půli hostů, kteří se u vlastní šestnáctky snažili bránit příznivý výsledek. Postupem času jim docházeli fyzické síly a domácí své šance začali proměňovat. V dalším kole nás jistě více prověří borci z Jestřabí.

TJ Divnice
Jarek Urbaník, hráč: Měli jsme problémy se sestavou a tak jsme se zaměřili na obranu a to se nám půlhodiny vcelku dařilo, pak už nás domácí přehráli...



Sestavy


FC Start Mirošov
T. Trčka [-] - P. Obadal [-] , P. Rajznauer [-] , R. Pacík [-] , J. Tomaštík [-] (46. M. Kořenek [-] ) , P. Holba [-] (63. D. Ház [-] ) , O. Němeček [-] (59. D. Andrýs [-] ) , M. Obadal [-] , L. Strouhal [-] , D. Maniš [-] , V. Frys [-]

TJ Divnice
P. Fojtík [-] - D. Grček [-] , F. Patka [-] (77. D. Malaník [-] ) , J. Mana [-] , J. Urbaník [-] - V. Marcaník [-] , M. Žalek [-] , V. Fusek [-] - D. Strnka [-] - P. Fojtík [-] , K. Tlusťák [-]

Hráči zápasu: P. Obadal , P. Rajznauer .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: DVOŘÁK Petr - LYSÁK Pavel (N), MALANÍK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.