5:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelní Lhota ve druhé půli přestřílela Opočnice


Branky


8. T. Pokorný (p.) , 56. T. Drobný , 78. M. Sládek (p.) , 83. M. Břichnáč , 92. M. Drobný - 19. J. Jambor (p.) , 36. A. Pivný , 45. j. Košvanec
0

Na hřiště Kostelní Lhoty, prvního celku tabulky, tentokrát zavítali hráči nedaleké Opočnice. Prezentovali se houževnatým výkonem a v poločase překvapivě vedli o dvě branky. Mužstvu však ve druhé půli  došla šťáva, šlo s kvalitou hry dolů a nakonec dostalo čtyři branky, jimiž domácí zápas otočili, a připsali si tak další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opočnice favorita zaskočily

Do prvního pološasu vstoupili hosté z Opočnic sympaticky, snažili se vítězit v soubojích a hráli aktivně. Jako první se přesto radovali domácí, když brankáře Václava Košvance už v osmé minutě prostřelil obránce Tomáš Pokorný a otevřel skóre utkání. Hosté však nic nevzdali a snažili se o vyrovnání, ačkoliv jim štěstí příliš nepřálo. Už tři minuty po inkasované brance musel v ofenzivě vystřídat zraněného Michala Rychlíka spoluhráč Jan Košvanec. Opočnice těžily z důrazu v osobních soubojích, do níž chodili jejich hráči tvrdě až na samé únosnosti pravidel.
Tato snaha zabrala a v 19. minutě se mohl radovat z vyrovnávací branky Jiří Jambor, který úspěšně proměnil pokutový kop. 
Diváci sledovali především hru ve středu pole s minimem gólových šancí, nakonec se však hosté dočkali i gólu ze hry, když se prosadil Aleš Pivný. Poločas ukončil gólem na 1:3 právě střídající Jan Košvanec, který překonal gólmana Michala Máchu v posledních vteřinách před přestávkou.
Šokovaní fanoušci tak viděli v prvním poločase nečekaně chabý výkon prvního mužstva tabulky, které prohrávalo 1:3. 

Kostelní Lhota se vzchopila a hosty smetla

Do druhého poločasu vstoupili mnohem aktivněji domácí. Již se nenechávali zastrašit tvrdou hrou soupeře a působili jako zcela nové mužstvo. Stejně tak hosté, ovšem tentokrát ve špatném smyslu slova. Útočníci Kostelní Lhoty se dostávali do hry a vytvářeli si šance, které takřka nešlo neproměnit. Snížení náskoku hostí tak bylojen otázkou času. Vyřešila se v 56. minutě, kdy snižoval záložník Tomáš Drobný. Tato drobná korekce domácím nestačila a hnali se za ziskem tří bodů. Důležitým krokem k němu byla vyrovnávací branka záložníka Martina Sládka ze 78. minuty. Domácí nadále pronikali do defenzivnách řad hostí, jimž očividně nalomili sebevědomí, a snadno otočili stav utkání.
O to se svou brankou postaral 83. minutě střídající Michal Břichnáč a zlatou tečku za utkáním napsal osmým gólem zápasu domácí střelec Michal Drobný.
Ve druhé půli měli domácí fanoušci mmnohem více důvodů k radosti než v té úvodní a nakonec mohli slavit zisk dalších tří důležitých bodů. 



Ohlasy k zápasu


SK Kostelní Lhota
Tomáš Ulrich: Zápas nám okomentoval Tomáš Ulrich, sekretář Kostelní Lhoty: "Hosté hráli v prvním poločase velmi dobře, snad si i vytvořili převahu. Těžili hlavně z tvrdé hry, jež se pohybovala na samé únosnosti pravidel. Ve druhé půli však Opočnice působily jako úplně jiné mužstvo a daly se přehrát, ocitli jsme se ve hře a vytvořili si snad deset gólovek. Cesta ke třem bodům se stala zbytečně složitou, ale za jejich zisk jsme rádi."




Sestavy


SK Kostelní Lhota
M. Mácha [-] - J. Čábelka [-] , M. Kvíz [-] , P. Láska [-] , T. Pokorný [-] - T. Drobný [-] (86. D. Hovorka [-] ) , J. Barták [-] (46. M. Šendera [-] ) , M. Sládek [-] , D. Rýgr [-] (46. M. Břichnáč [-] ) - M. Drobný [-] , M. Pavlík [-] -

Opočnice
V. Košvanec [-] - V. Strejček [-] , J. Rychlík [-] , A. Pivný [-] , M. Rychlík [-] (11. j. Košvanec [-] ) , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , Z. Mikšovský [-] (88. D. Dej [-] ) , Z. Holubička [-] , P. Rychlík [-] , M. Grolmus [-]

Hráči zápasu: M. Drobný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kubečka Pavel - ŠŤASTNÝ Roman (N), KOHOUTEK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.