0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 14:30

22.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves se dál souží, doma nestačila na Dobříš B


Branky


0

Sloučené mužstvo Nové Vsi a Malé Hraštice po skvělém startu do jarních odvet okresního přeboru uvadá. Přesvědčilo o tom i v domácím střetnutí s fotbalisty dobříšského béčka, kteří v prvním poločase bez úhony přežili několik šancí soupeře a po změně stran svou herní převahu vyjádřili dvěma góly. Domácí dohrávali v křeci a do konce nedokázali překonat vedoucího dobříšského mužstva Krátkého v brance, který při svém druhém letošním startu udržel podruhé čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba brankáři byli v první půli neprůstřelní

Dvojice delegovaných rozhodčích Stehlík s Dolejšem nastoupili na hřiště ve žlutých dresech, které pro utkání zvolili i hosté z Dobříše. Hlavní sudí si tak půjčil vestu hlavního pořadatele a během první půle se později převlékl do rozlišovacího tílka, aby se hráčům nepletl. Častěji měli míč na svých kopačkách fotbalisté béčka Dobříše, ovšem víc vyložených brankových příležitostí si vypracovali domácí, jenže na veterána Krátkého mezi tyčemi hostující branky nevyzráli. Slušné možnosti jít do vedení měl i jejich soupeř, ale také je nevyužil, a tak byl po 45 minutách stav bezbrankový.

Dva slepené góly Dobříše soupeře zlomily

Ani druhý poločas obraz hry nezměnil. Hosté opět častěji kontrolovali balón, ale šance se rodily na obou stranách. Zlomový okamžik utkání nastal, když se v 62. minutě na hranici středu velkého vápna obtočil přes bránící hráče Vladimír Kuchař a poslal míč k přesně tyči Dudičovy svatyně - 0:1. Už dvě minuty na to přidal pojistku dobříšský střelec Jan Karas, když z brejku prostřelil domácího strážce branku. Po jeho trefě se domácí ocitli v křeči. Nebyli schopni si vypracovat kloudnou šanci k ohrožení branky a hosté z Dobříše jasně ovládli dění na hrací ploše. Byli lepší a s přehledem kontrolovali dvoubrankový náskok, který mohli i navýšit.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nová Ves
Jan Petrák (kapitán):: Již třetí zápas po sobě se trápíme. Po tom, co jsme předvedli ve druhém poločase, získali hosté z Dobříše zasloužené tři body.

MFK Dobříš B
Miloš Krátký (brankář):: Zasloužené vítězství, ale utkání bylo špatné stejně jako hřiště, špatný byl i rozhodčí na obě strany a bohužel špatná byla i sestava domácích, kde chyběli Durdil Slavík, Nemeth, Fafejta, Vaňha. To stanovilo úroveň zápasu bohužel někam do třetí třídy.



Sestavy


TJ Sokol Nová Ves
Z. Dudič [-] - J. Petrák [-] , T. Petrák [-] (65. L. Černý [-] ) , P. Plíva [-] , P. Kardinál [-] - M. Jiráň [-] , P. Burian [-] , P. Sabon [-] , J. Oktávec [-] - M. Holobrada [-] , F. Knuth [-] -

MFK Dobříš B
M. Krátký [-] - L. Mann [-] (46. V. Kuchař [-] ) , J. Karas [-] , M. Liška [-] , Š. Kuchař [-] , Z. Fic [-] (65. S. Máša [-] ) , P. Junek [-] (46. M. Čálek [-] ) , V. Karásek [-] , J. Zbíral [-] , J. Pilecký [-] , J. Horáček [-]

ŽK: 31. J. Oktávec , 77. F. Knuth , 89. P. Sabon - 22. L. Mann , 66. V. Kuchař .
Hráči zápasu: M. Krátký , J. Karas , V. Kuchař .
Místo: Malá Hraštice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stehlík Jan - ŠUPÁČEK Petr (N), DOLEJŠÍ Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.