5:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý poločas rozhodl utkání


Branky


63. O. Vodička , 65. A. Ježek , 81. A. Ježek , 85. D. Malý , 89. D. Dušek
0

Vstiš je zapletené v boji o záchranu, hosté naopak už o nic nehrají. Domácí dokázali využít toho že Dobřany se poslední dobou na zápasy nescházejí úplně nejlépe a díky druhému poločasu rozhodli utkání ve svůj prospěch. Vstiš tak drží nejlepší výchozí postavení pro záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta

Na zápas si našlo cestu nějakých osmdesát diváků, takže kulisa nebyla vůbec špatná. Začátek utkání doprovodila nepříjemná srážka dvou hostujících hráčů a jeden musel být odvezen sanitkou s rozseknutou hlavou. V dalších minutách probíhal zápas vcelku vyrovnaně a oba týmy si sem tam vytvořily nějakou slibnou šanci. Žádná však neskončila brankou. Ve 28. minutě přišel zlomový okamžik zápasu. Hostující Petr Mareš uviděl druhou žlutou katru. Dobřany tak čekalo více než šedesát minut o desíti. Domácí si ale i přes početní převahu žádnou stoprocentí gólovku nevytvořili a poločas tak skončil 0:0.

Domácí zlomili odpor

Do druhé půlky se domácí vyrhli s větší aktivitou a tlačili soupeře. Ten se pouze bránil. První branku zápasu viděli fanoušci až v 63. minutě kdy se prosadil Ondřej Vodička a uklidnil tak domácí. Za další dvě minuty se domácí radovali znovu. Tentokrát se prosadil Antonín Ježek a bylo to 2:0. Následně přišel poněkud hlužší úsek hry. Domácí drželi balon a nikam se nehnali. V poslední desetiminutovce ale roztočili kolotoč. Na 3:0 zvyšoval znovu Antonín Ježek. Pět minut před koncem přidal další gól Daniel Malý. A na konečných 5:0 minutu před koncem zvýšil Dominik Dušek. Vstiš si tak suveréně připsala důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička (hráč TJ Vstiš): "První poločas z naší strany nebyl moc dobrý a to i přes to že jsme měli početní převahu. V druhé půli jsme ale soupeře začali přehrávat a vstřelili i nějaké góly."




Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - M. Korčík [-] , D. Malý [-] , A. Ježek [-] , P. Švec [-] , T. Krejčí [-] , J. Vodička [-] , D. Dušek [-] (79. V. Hřebec [-] ) , P. Purdeš [-] (46. T. Maday [-] ) , M. Švec [-] , O. Vodička [-] (75. J. Čmelínský [-] )

TJ Dobřany
F. Němeček [-] - J. Kraus [-] , J. Voler [-] , P. Smetana [-] , J. Schovánek [-] , J. Roubíček [-] , M. Brožík [-] , T. Helus [-] , M. Skřivan [-] (7. P. Jáchim [-] ) , P. Mareš [-] , M. Opatrný [-]

ŽK: 28. O. Vodička - 13. P. Mareš , 16. T. Helus , 42. P. Smetana . ČK: 28. P. Mareš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pašek Milan - DOMANICKÝ Robert, KLIK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.