Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Dvorec odjíždí ze Žinkov se šesti gólovým přídělem...


Branky


0

Dvorec teď potřebuje každý bodík v boji o záchranu  a určitě doufal, že o nějaký zkusí zabojovat v Žinkovech. Na zápas se ovšem nesešli a Žinkovy tak ovládly utkání bez větších problémů a splnily roli favorita na výbornou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí kanonáda

Hosté, jenž přijeli v deseti a navíc bez klasického golmana vstoupili do utkání s defenzivní taktikou a doufali, že bezgólový stav urdží co nejdéle. Domací v podstatě od první minuty tlačili a bylo jen otázkou času, kdy otevřou skóre. O to se postaral už ve 13. minutě Jaromír Doričák a uklidnil tak domácí, kteří si i nadále vytvářeli šance a kontrolovali hru. Druhý gól přidal deset minut poté Zdeněk Beníšek. Zápas nadále pokračoval jednostranně a domácí si vytvářeli další a další šance, spousta jich však ztroskotala na Zdeňku Tomaščíkovi, který předváděl v bráně hostů dobrý výkon. Ve 34. minutě si připsal druhý zářes na pažbu Zdeněk Beníšek. Když už to vypadalo, že se do šaten odejde za stavu 3:0, tak dvě minuty před koncem poločasu rozvlnil síť Miroslav Šneberk a stanovil tak poločasový stav na 4:0.

Domácí kontrolovali hru

Druhý poločas pokračoval přesně tam, kde skončil ten první. Domací tlačili a hosté se pouze bránili. Za celý zápas hosté v podstatě neohrozili domácího golmana. Další góly však né a né přijít, a tak se trenér domácích rozhodl pro změnu a poslal na hřiště Filipa Švejdu. A byl to výborný tah. Švejda se odvděčil už 10 minut po svém příchodu na hřiště, kdy se postavil k pokutovému kopu po faulu Josefa Pance, ten za svůj zákrok viděl žlutou kartu. Švejda se nemýlil a vstřelil svůj 18. soutěžní gól. Před koncem zápasu jsme se dočkali ještě jedné branky, o kterou se postaral také Filip Švejda, který tak s 19-ti přesnými zásahy vévodí tabulce střelců. Dvě minuty před koncem viděl Panc znova žlutou kartu a musel tak předčasně do sprch. Zápas skončil jasnou výhrou domácích 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
p. Kubeš (trenér TJ Sokol Žinkovy): "Jeden z nejlepší zápasů letos, soupeř nám toho hodně dovolil a my si vytvořili spoustu šancí, škoda jen že skóre nebylo vyšší. Jednoznačně to bylo zasloužené vítězství a já bych pochválil celý tým za skvělý výkon."

TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí mužstva TJ Dvorec): "Nevystřelili jsme v podstatě na bránu, soupeř nás k ničemu nepustil. Mladí by si měli sáhnout do svědomí, někteří odjeli slavit, měli by na sebe vzít zodpovědnost a nenechávat to jen na starých. Museli nastoupit tři čtyřicátníci!"



Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - M. Vokurka [-] (65. J. Vokurka [-] ) , Z. Pavlíček [-] (60. F. Švejda [-] ) , Z. Beníšek [-] , M. Šneberk [-] (75. M. Vladař [-] ) , J. Doričák [-] , J. Tykvart [-] , J. Trojánek [-] , T. Oulík [-] , D. Niemkiewicz [-] , T. Hora [-]

TJ Slavoj Dvorec
Z. Tomaščík [-] - J. Terč [-] , P. Kalabza [-] , T. Kulhánek [-] , O. Košán [-] , P. Kalabza [-] , A. Vavřička [-] , J. Panc [-] , M. Greguš [-] , J. Rojík [-] , M. Dušek [-]

ŽK: 85. Z. Beníšek - 70. J. Panc , 85. M. Dušek . ČK: 88. J. Panc .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: Němec Michal - ŠRAIT František (N), GREGUŠ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.