0:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov venku nezaváhal a drží si první příčku v tabulce


Branky


27. T. Vacek , 45. D. Kubík , 59. D. Kubík , 63. A. Štökl
0

Hned čtyři vyloučené hráče vidělo utkání Kláštera s Chotěšovem. Především hra ve druhém poločase byla až příliš tvrdá a rozdhodčí rozdával karty jako na běžícím pásu. Aktuálně první tým tabulky se ale nenechal vykolejit a veze si z Kláštera všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli za výhrou od prvního poločasu

Klášter podruhé za sebou v jarní části sezóny odehrál utkání na domácí půdě a po výhře v minulém kole proti Blovicím si chtěl doma smlsnout i na prvním TJ Chotěšov, který v téhle sezóně ještě neprohrál. Od první minuty se čekalo ostré a vyhecované utkání, což se potvrdilo a hra se přelévala ze strany na stranu. První příležitosti si vytvořili domácí hráči, ale gól se jim však dát nepodařilo a tak se ke slovu přihlásil neporažený tým Chotěšova, který otevřel skóre ve 27. minutě o který se postaral Tomáš Vacek a poslal tak svůj tým do vedení 0:1. Hostům jakoby gól vnesl na jejich kopačky potřebný klid a začali hru více ovládat, domácí si museli v mnoha případech pomoci faulem, což vedlo k několika žlutým kartám v domácím týmu. Hosté svou herní převahu proměnili do konce prvního poločasu v další gól, když se trefil David Kubík a stanovil tak v poslední minutě konečný stav prvního poločasu na 0:2.

Čtyři vyloučení hráči ve velmi ostrém druhém poločase

Do druhého poločasu šli domácí s vědomím, že musí dohánět dvoubrankové manko a od první minuty druhého poločasu výrazně přitvrdili a snažili se do hry vložit více důrazu v soubojích s hostujícími hráči. S důrazem to ale někteří hráči přehnali a museli se poroučet předčasně do kabin. Nejdříve to byl domácí Milan Karlík, který po druhé žluté kartě za podražení z boku viděl kartu červenou. Přesilovky využili v zápětí hosté, když po třech minutách navýšil skóre David Kubík a bylo to 0:3. To už se oslabení hráči Kláštera dívali kolik minut ještě zbývá do konce zápasu, aby z toho nebyl ještě pořádný "vylágoš". O několik minut později přišli hosté totiž s dalším gólem, o který se postaral Adam Štokl 0:4. Domácí pokračovali v ostré hře a v 68. minutě přišlo další vyloučení, když po druhé žluté kartě putoval do sprch Milan Hora. Vyhrocené utkání doplnili ještě dvě červené karty za vzájemnou potyčku putovali do sprch domácí Marek Hnízdil a hostující Daniel Grössl, který se na hřiště dostal v 68. minutě. Velmi vyhrocené utkání tak lépe zvládli hosté a odvážejí si tak zasloužené tři body ze hřiště v Klášteře.



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Petr Velíšek: „Soupeř byl lepší…bez pomoci rozhodčího by také vyhráli.“

TJ Chotěšov
Radek Kubíček, trenér: „Dnes jsem od zápasu čekal hodně, ale čeho jsem se dočkal, to je příliš! Mimo dvou až tří šancí, co jsme domácím v první desetiminutovce nabídli, jsme byli po celý zápas lepší, ale to co předváděli někteří domácí hráči je až nepochopitelné. Aby chodili do soubojů s úmyslem někoho zranit?! No nezlobte se na mě, ale trochu se nad sebou zamyslete“



Sestavy


TJ Klášter
V. Bárta [-] - R. Sedláček [-] , T. Loukota [-] , D. Míčko [-] , P. Arnošt [-] (11. M. Hnízdil [-] ) , M. Hora [-] , T. Pekárek [-] , J. Peroutka [-] (61. O. Sedláček [-] ) , L. Pelikán [-] , M. Karlík [-] , T. Karela [-] (75. J. Dvořák [-] )

TJ Chotěšov
M. Rada [-] - O. Pešta [-] , J. Ondruš [-] , P. Eret [-] (46. N. Vávrovec [-] ) , E. Molek [-] - L. Peprný [-] , D. Kubík [-] (68. D. Grössl [-] ) , P. Znášik [-] , T. Vacek [-] - A. Štökl [-] , P. Braun [-] -

ŽK: 23. M. Karlík , 26. M. Hora , 37. T. Karela , 75. L. Pelikán - 49. E. Molek . ČK: 56. M. Karlík , 68. M. Hora , 80. M. Hnízdil - 81. D. Grössl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - DOMANICKÝ Robert, KLIK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.