Rozsochy vezou bod z Osové Bítýšky


Branky


0

Osová Bítýška remizovala s Rozsochy a v konečné tabulce obsadí devátou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly dvě branky

V posledním kole Okresního přeboru domácí přivítali celek Rozsoch. V prvních 20. minutách byli hosté jasně lepší, avšak první šanci si vytvořili domácí, když zcela volný Petr Večeřa z 12 metrů nastřelil spojnici břevna s tyčí. Hosté šli do vedení v 9. minutě po zahrání přímého kopu z pravé strany, zůstal na malém vápně chvíli nehlídán kanonýr Petr Bureš a hlavou umístnil míč za záda bezmocného brankáře Jana Řeháčka. Domácí vyrovnali v 31. minutě. To zdánlivě ztracený míč vybojoval Marek Vařílek, přihrál Janu Jelínkovi a ten střelou k tyči vyrovnal na - 1:1. S remízovým stavem museli být spokojeni více domácí, kteří byli pod větším tlakem hostů. Diváci tak mohli do druhého poločasu jít s očekáváním dalších vstřelených branek a věřili domácím, že zápas dotáhnou do vítězného konce.

Branky padaly v závěru

Druhý poločas se odehrál prakticky jen z povinnosti. Domácí šli do vedení v 15. minutě před koncem. To Martin Kulík nadvákrát dokopl míč do brány Rozsoch - 2:1. Konečnou podobu spravedlivé remíze dal v 81. minutě opět Petr Bureš - 2:2. Rozsochy tak po remíze udržely konečnou pátou příčku v tabulce Okresního přeboru. Domácí Osová Bítýška si nakonec udržela devátou pozici, se kterou mohou být domácí nakonec spokojeni, ikyž určitě mysleli na více.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Petr Koláčný: Hosté byli lepší první poločas, my zas druhý. V konečném účtování je remíza spravedlivá.

TJ Rozsochy
Bohumil Prášil: Utkání jsme odehráli v kombinované sestavě. Kluci z béčka zapadli do sestavy. Remízový zápas s několik nevyužitými šancemi na obou stranách.



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Řeháček [-] (62. V. Božek [-] ) - L. Broža [-] , Z. Mucha [-] (72. P. Habán [-] ) , M. Vařílek [-] , J. Jelínek [-] , P. Večeřa [-] , O. Zeman [-] , P. Jelínek [-] (9. M. Kulík [-] ) , L. Sýkora [-] , T. Karmazín [-] , T. Malý [-]

TJ Rozsochy
M. Juračka [-] - I. Šťastný [-] (86. J. Benedikt [-] ) , P. Kučera [-] (75. T. Zítka [-] ) , P. Bureš [-] , J. Kalvoda [-] , J. Štěpánek [-] , J. Smolka [-] (90. J. Holý [-] ) , M. Šafránek [-] , E. Šibor [-] , L. Gál [-] (46. F. Cacek [-] ) , J. Nebola [-] (82. J. Střešnák [-] )

ŽK: 53. J. Štěpánek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - SKRYJA Stanislav, CHYTKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.