Petr Bureš vstřelil hattrick a Rozsochy vyhrály


Branky


0

V zápase ve kterém již o nic nešlo porazily Rozsochy vysoko Béčko Nové Vsi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly tři branky

V Rozsochách bylo na programu male místní derby s rezervou Nové Vsi.

 

Do utkání vstoupili aktivně domácí Rozsochy, ale nedokázali se prosadit. První obrovskou příležitost měli hosté, v 10. minutě šel na domácího brankáře Juračku sám J. Šandera, Juračka však s pomocí Gála nedovolili hostům skórovat. Ve 12. minutě hostující obránce fauloval těsně před pokutovým územím Petra Bureše a zahrávala ze standardní situace, kterou sám faulovaný proměnil nechytatelnou ránou - 1:0. Ve 22. minutě domácí zahrávali standartku z poloviny hřiště a Smolka jen lehce lízl balón, který skončil v síti - 2:0. Domácí byli na koni ve 25. minutě napřáhl Nebola Jaroslav ze 40 metrů ke střele a ta skončila k překvapení všech v síti – 3:0. Domácí si pak hlídali poločasový náskok. 

Petr Bureš vstřelil hattrick

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, kteří domácí k ničemu nepustili a naopak si vytvářeli jednu šanci za druhou, ale výborně chytající domácí Juračka je k ničemu nepustil. Až v 52. minutě, po chybě domácí obrany se před Juračkou ocitl sám J. Šandera a nekompromisně poslal míč za záda domácího brankáře – 3:1. Hosté se tlačili ke vstřelení kontaktní branky avšak domácí obrana již všechny ataky ustála. V 85. minutě dal hostům poslední hřebík do rakve znovu Petr Bureš, který takřka vykoupal všechny, kdo byli před ním -  4:1. V 90. minutě dostal pas od Jaroslava Štěpánka a nekompromisně zamířil ke vzdálenější tyči - 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Antonín Bureš: Sousedské derby jsme zvládli. V první půli jsme vstřelili tři branky a to byl rozhodující moment. Škoda herního výpadku ze začátku druhého poločasu, když hosté snížili na 3:1. Ale závěr patřil opět nám.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík:



Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - ČECH Miloš, HROMÁDKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.