Počítky vezou tři body ze Svratky


Branky


0

Souboj dvou třicetibodových celků vyhrály Počítky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svratka neproměnila penaltu

S cílem po delší odmlce naplno bodovat vstupovali svratečtí fotbalisté do zápasu se sousedem v tabulce z Počítek. Počítky však vstoupily do utkání aktivně a Svratku přehrávaly. Domácí hráči se do zápasu dostávali hodně pozvolna. Za to je potrestal ve 29. minutě úvodní brankou utkání R. Schneider. Naštěstí o chvíli později Svratka reagovala vyrovnávající brankou J. Pecha. Hostující brankář kontoloval přímý volný kop, jenž podle něj směřoval mimo tři tyče, ovšem k jeho velkému údivu se tak nedělo a Svratka se poprvé radovala. O chvíli později mohl být J. Pech již dvougólovým střelcem utkání, ovšem s nařízenou penaltou nenaložil podle svých představ a dále se tak pokračovalo za stavu 1:1. Tento stav mohl změnit ve vyložené šanci o chvíli později P. Makovský, ale opět se nepovedlo. Do kabin tak soupeři odcházeli za nerozhodného stavu. 

Počítky ovládly druhý poločas

Druhý poločas patřil Počítkám. Nejprve v 55. minutě strhl vedení na jejich stranu O. Toman a pět minut poté dal pojistku hostům z přímého kopu F. Toman. Jeho gól byl šťastný, když se nedohodnul T. Jambor s D. Mayerem, který zaskočil v zápase za R. Sáblíka a balón malým vápnem proskákal až na zadní tyč a domácí hráči se pouze nešťastně ohlédli nejen za balónem, ale i po sobě. Domácím pak za 10 minut z ojedinělé šance ještě vykřesal naději Pavel Makovský gólem na 2:3, naneštěstí však na pouho pouhou minutu. Po hezké akci Počítek, kterou svratečtí fotbalisté ulehčili nedůsledným obsazením útočících hráčů, dal opět hostům klid na kopačky D. Odehnal. Svratka se na zkorigování výsledku již nezmohla, a tak po mdlém, nevýrazném výkonu, podtrženém ne zrovna příkladným předzápasovým přístupem několika hráčů podlehla na své půdě Počítkám 2:4.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Petr Voldán:

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Na utkání jsme jeli bez tří hráčů základní sestavy. Utkání se lámalo na konci prvního poločasu, kdy domácí nedali penaltu. Ve druhém poločasu jsme přidali druhý a třetí gól a utkání jsme v poklidu dohráli.



Sestavy


SK Svratka
D. Mayer [-] - J. Řádek [-] (65. M. Ondra [-] ) - J. Pech [-] - P. Moučka [-] , T. Ondra [-] , P. Makovský [-] , R. Malovič [-] , T. Jambor [-] (73. J. Matouš [-] ) , M. Moučka [-] , P. Boguaj [-] , T. Vítek [-]

SK Transformátor Počítky
M. Martinčič [-] - T. Straka [-] , M. Řeháček [-] , A. Kment [-] , F. Toman [-] - R. Němec [-] (78. D. Šobej [-] ) , D. Odehnal [-] , R. Schneider [-] , P. Hájek [-] (63. R. Klement [-] ) - P. Němec [-] (77. M. Benc [-] ) , O. Toman [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMÁŠEK Petr - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, NOVÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.