2:2
(1:0)
60. J. Jelínek (p.)
86. L. Sýkora
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bobrové se body dělily


Branky


41. M. Mašek , 70. M. Mašek - 60. J. Jelínek (p.) , 86. L. Sýkora
0

V souboji dvou celků z dolní poloviny tabulky se rozešla Bobrová a Osová Bítýška nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová skórovala na konci poločasu

Za slunečného a trochu větrného počasí se v Bobrové střetly týmy, které ke stoprocentní záchraně potřebují ještě nějaký ten bodík.
Po větru začli hosté, ale prvních 25. minut se hrálo prakticky mezi šestnáctkami a ani jeden tým vážněji branku soupeře neohrozil. Jediné vzrušení přinesla situace, kdy se po střetu s domácím hráčem zranil brankář hostů Jan Řeháček. První zahrozili domácí, ale hlavička Dana Roháčka po rohovém kopu těsně přeletěla břevno. Od té chvíle byli domácí aktivnější, hrálo se většinou před hostující brankou. Gólu se domácí dočkali ve 41. minutě, kdy Míra Mašek vnikl od lajny do pokutového území a umístěnou střelou k bližší tyči otevřel skóre. Domácí pokračovali v tlaku, ale druhý gól už nepřišel.

Hosté vyrovnali v samém závěru zápasu

Po pauze se dále hrál vyrovnaný zápas, ale v 60. minutě domácí neodvrátili roh hostů, zahráli nešťastně rukou a hosté z penalty Janem Jelínkem vyrovnali - 1:1. Domácí zvýšili úsilí a chtěli dát druhý gól, dočkali se v 70. minutě, kdy brankář hostů Jaroslav Hršel neudržel dlouhý balón a důrazný Míra Mašek z úhlu trefil prázdnou bránu - 2:1. Hosté se ovšem nevzdávali a pomalu začínali získávat převahu také díky domu, že domácí z žádného brejku nedokázali dát třetí pojišťovací gól. Takže nakonec přišlo vyrovnání, kdy hosté po dlouhém balónu do pokutového území dokázali v 86. minutě Luďkem Sýkorou vyrovnat - 2:2. Do konce zápasu i přes snahu obou mužstev už žádný gól nepadl. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Hrál se vyrovnaný zápas, myslím, že remíza je nakonec spravedlivá. Nejlepším hráčem byl Miroslav Mašek.

SK Osová Bítýška
Petr Koláčný: Domácí byli v prvním poločase lepším týmem,my zase ve druhém. V konečném účtování je remíza spravedlivá.Stínem zápasu byl zbytečný faul domácího hráče na našeho brankáře Řeháčka, který musel kvůli zranění střídat.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
M. Smažil [-] - J. Stupka [-] , L. Křepela [-] , D. Roháček [-] , P. Dvořák [-] - T. Podborský [-] , V. Křepela [-] , M. Hájek [-] (70. P. Janda [-] ) , M. Mašek [-] - J. Svoboda [-] , T. Hrbek [-]

SK Osová Bítýška
J. Řeháček [-] (33. J. Hršel [-] ) - L. Broža [-] , P. Habán [-] (46. M. Dvořák [-] ) , M. Vařílek [-] , J. Jelínek [-] , O. Zeman [-] , P. Kališ [-] (75. P. Večeřa [-] ) , L. Sýkora [-] , M. Navrátil [-] (85. L. Bednář [-] ) , A. Trojan [-] , T. Karmazín [-]

ŽK: 10. D. Roháček , 14. V. Křepela , 45. J. Stupka - 32. T. Karmazín , 46. L. Broža .
Hráči zápasu: M. Mašek - L. Sýkora .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠTEFKA Stanislav - LHOTSKÝ Filip, PÓL Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.