Osová Bítýška překvapivě vyhrála


Branky


0

Bohdalovu se vůbec nepovedlo utkání v Osové Bítýšce, kde prohrál o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili dvě branky v první půli

Po třech nevydařených venkovních zápasech, Bitýška přivítala ve 22. kole lídra přeboru Bohdalov. Diváci se gólu dočkali hned v úvodu útkání, a to ve 4. min. z první šance domácích. To po rychlé kombinaci Karmazín-Zeman-Jelínek J-Mucha-Vařílek, posledně jmenovaný nedal bohdaloveckému brankáři Mundokovi šanci - 1:0. I když hosté byli častěji na míči, domácí byli nebezpečnější. Pozorně bránili a podnikali nebezpečné kontry. Už to vypadalo, že se do kabin půjde za stavu 1:0, tak hostující obránce před velkým vápnem fauloval Muchu. K míči se postavil Jelínek J. a jeho centr ve vápně sklepl hlavou Vařílek k volnému Brožovi,pro kterého nebyl problém podruhé rozvlnit síť brány Bohdalova. 

Jelínek podtrhl překvapení

V druhém dějství útkání se očekával velký tlak hostů, který se nekonal. I když celý druhý poločas měli mírnou převahu, tak se do žádné vyložené šance nedostali. Ba naopak, byli to opět s chutí hrající domácí, kteří vsítili třetí gól. A to v 65. min. po individuální akci dobře hrajícího Broži, kterého zastavili hosté pouze nedovoleným zákrokem 20 metrů od své brány. K přímému kopu se postavil domácí špílmachr Jelínek J. a "utěšenou"střelou přes zeď nedal nešťastnému Mundokovi šanci - 3:0. Do konce zápasu bohdalečští hráči už s výsledkem nedokázali nic udělat, a tak se domácí radovali z překvapivé, ale zcela zasloužené výhry.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Petr Koláčný: Dnes musím hráče pochválit. Tentokrát do puntíku splnili co jsme si v kabině řekli. Bohdalov jsme naší hrou překvapili a po zásluze nad favoritem vyhráli.

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: Na perfektně připraveném hřišti se nám vůbec nedařilo a zaslouženě jsme prohráli. Nepředvedli jsme vůbec nic a za náš výkon se doslova stydím. Gratuluji domácím, kteří hráli s chutí a po právu vyhráli.



Počet diváků: 68. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - SKRYJA Stanislav, CHYTKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.