Dolní Rožínka neudržela dvoubrankové vedení a remizovala


Branky


0

Jenom remízu uhrála Dolní Rožínka, když v domácím prostředí remizovala 2:2 s Rozsochami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Rožínka vyhrála první poločas

Dnes přivítala Dolní Rožínka Rozsochy. Utkání začalo útočně z obou stran. Už ve druhé minutě běžel Bartoněk sám na Juračku. Udělal kličku, bohužel balón poskočil a sám se vytlačil mimo střeleckou pozici. Hned za minutu běžel Čermák opět sám na Juračku, podařilo se mu ho obstřelit. Bohužel do tyčky, kde dobíhající obrance míč odkopl. Poté zahrozili hosté, ale Horák nadvakrát šanci zneškodnil. V 10. minutě kopal Konček dlouhý centr do vápna Rozsoch. Míč se odrazil k Bartoňkovi a ten střelou pod břevno prostřelil Juračku -1:0. Poté se hra přelévala ze strany na stranu. Šance střídala šanci, ale brankáři všechno pochytali.

Domácí ztratili dvoubrankový náskok

Druhý poločas byl jako přes kopírak toho prvního. Hra měla spád. V 55. minutě se k odraženému balónu dostal Hofman a střelou z voleje zvýšil na - 2:0. Hosté poté zvýšili obrátky a dlouhými nakopávanými centry hledali především Bureše. Ten se prosadil po jednom z nich, když hlavičkoval nejprve do břevna a poté nikým nehlídán dorážel do branky - 1:2. Hned za 2 minuty hosté podruhé trestali, když Šafránek vystřelil a míč se otřel o domácího obránce mimo dosah Horáka - 2:2. I poté bylo utkání útočné. Oba týmy se snažily zvrátit výsledek na svoji stranu. Další branka už ale nepadla.   



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Bojovné utkání se spoustou nevyužitých šancí na obou stranách. Zasloužená remíza. Mužstvo si zaslouží za předvedený výkon pochvalu.

TJ Rozsochy
Prášil Bohumil: Utkání bohaté na šance mohlo klidně skončit 5:5. Myslím si, že zasloužená remíza.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - HORÁK Zdeněk (N), PRÁŠIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.