Bohdalov si zastřílel proti Béčku Nové Vsi


Branky


0

Bohdalov vysokou domácí výhrou proti Béčku Nové Vsi udržel vedení v čele Okresního přeboru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov vstřelil tři branky

Hosté přijeli do Bohdalova oslabeni o brankaře a některé hráče. Domácí nastoupili do utkání ve velkém stylu, hned od začástku zavářeli hostující obraně a vytvořili si brankové příležitosti, ale Neuman Aleš a Křesťan mířili těsně vedle branky. V 7. minutě se měnilo skóre, kdy po akci Neuman P., Koukal, se k míči dostal Křesťan a ten prostřelil hostujícího brankaře. Poté domácí nechali hrát hosty, ale ti brankaře domácích neohrozili. Domácí zahrozili opět po standartní situaci, kdy Jaroš Petr zahrál rohový kop na hlavu Koukala a ten k tyči zvýšil vedení na - 2:0. Vzápětí přidal třetí branku po individuální akci Aleš Neuman, který obešel dva obránce a střelou k tyči stanovil výsledek prvního poločasu.

Martin Mundok vychytal čisté konto

Do druhého poločasu domácí opět vlétli s velkým nasazením a střelu Koukala vykopával z brankové čáry hostující obránce. Po faulu na pronikajícího Koukala se kopal pokutový kop, který Jaroš Petr proměnil. Další branku přidal Koukal hlavou po rohovém kopu Jaroše Petra.

V závěru se vyznamenal brankař Mundok, kdy vychytal nájezd Ondry Starého a dorážku Jůdy. Další zákrok předvedl, kdy vytěsnil nebezpečnou střelu v závěru utkání od Jůdy. Hosté se k ohrožení brány již nedostali a domácí si udrželi čisté konto.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal - trenér: Hosty jsme k ničemu zásadnímu nepustili. Hned od začátku jsme nastoupili do utkání s velkém nasazením a vstřelit uklidňující první gól a to se nám podařilo. Hosté působili bezzubě a přidat další branky bylo už jen otázkou času. V druhém poločase jsme již kontrolovali hru a výsledek jsme si již pohlídali. Děkujeme fanouškům za velkou podporu a hráčům za zodpovědný výkop a přístup k zápasu i vzhledem k zraněním, které si přivodili v pátečním utkání.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Zápas od začátku v jasné režii domácích.Výsledek odpovídá dění na hřišti.Nezbývá,jen pogratulovat domácím za předvedený výkon.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - CHYTAL Roman (N), ZMEŠKAL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.