Bory doma porazily Osovou Bítyšku


Branky


0

Bory po posledním prohraném domácím zápase opět najely na vítěznou vlnu a porazily o dvě branky Osovou Bítýšku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Pokorný chytil penaltu

Ve 20. kole Okresního přeboru na sebe narazily v tabulce čtvrté Bory a sedmá Osová Bítýška. Bory měly domácím fanouškům splácet poslední domácí nezdar, kdy podlehly rezervě Nové Vsi 0:1. Prvních dvacet minut utkání přinesl opatrnou hru bez vzruchu před oběmi svatyněmi. První vážnější akce, tak jak to bývá pravidlem, končí brankou. Ve 26. minutě Martin Vávra přebírá míč, prosazuje se přes dva obránce a využívá brejku ke vstřelení branky - 1:0. Domácí povzbuzeni vedením dále útočí a v 31. minutě po centru Petra Vaculíka z pravé strany nachází míč hlavu Viktora Buriana, který ale hlavičkuje těsně nad.  V 35. minutě po autovém vhazování Milana Špačka, vybídl Martin Vávra lépe postaveného Antonína Novotného, který ale šanci nevyužil. Ve 38. minutě již domácí zvyšují svůj náskok. Po centru Petra Vaculíka z pravé strany, tečuje centr těsně před brankářem Jaroslavem Hršelem Antonín Novotný - 2:0. Za dvě minuty se mohli radovat z kontaktní branky i hosté. Po zákroku uvnitř pokutového území zapískal rozhodčí Petr Tomášek penaltu. Tu ale hosté střelou po zemi nedávají a domácí brankář Martin Pokorný si může připsat na svůj účet další zneškodněnou penaltu. Konec poločasu tak končí za mírné převahy Borů.

Branky padly na obou stranách

Domácí Bory po přestávce opět vstoupily do utkání útočně a v 51. minutě Martin Vávra pěknou ranou překonává Hršela potřetí - 3:0. O dvě minuty později Martin Vávra posunul míč na Milana Špačka, který našel centrem ve vápně Miroslava Ochranu, který ale po pěkném zpracování míče přestřelil branku hostí. V 55. minutě hosté využili chyby domácího obránce, kterému odskočil míč a nabídnutou šancí nepohrdl Marek Vařílek - 3:1. Další šanci si připsali v 73. minutě domácí, když tvrdou střelu Petra Vaculíka vyráží Hršel se štěstím jen na roh. V 78. minutě centruje opět Ochrana nachází Vávru a ten z malého vápna jen nastřeluje Hršela. Z následující akce pak trefuje Ochrana jen tyč. V 86. minutě ještě zkouší štěstí po centru Dvořáka hlavou agilní Ochrana, ale jeho pokus opět letí jen nad Hršelovu branku. V 90. minutě se ke slovu dostávají také hosté, ale ani nadvakrát nepřekonávají výborně chytajícího Martina Pokorného.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal: V prvním poločase jsme byli aktivnější a zaslouženě jsme se ujali vedení. Ve druhém poločase jsme náskok navýšili, avšak hosté po naší hrubé chybě snížili a zápas tak zdramatizovali.

SK Osová Bítýška
Petr Koláčný:



Počet diváků: 140. Rozhodčí: TOMÁŠEK Petr - TOMANDLOVÁ Karolína, KADLEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.