Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratka ukončila neporazitelnost Bobrové


0

Fotbalisté Bobrové poprvé na jaře a po šesti zápasech bez prohry prohráli ve Svratce 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svratka vstřelila dvě branky

Po dvou porážkách potřebovali svratečtí fotbalisté opět zabrat. Do Svratky přijela povzbuzená Bobrová, která sice zaváhala minulý týden na domácí půdě s poslední Dolní Rožínkou, ovšem i přesto před utkáním ve Svratce 6 zápasů v řadě neprohrála. Hosté ovšem přijeli bez své opory Petra Dvořáka. Domácí fotbalisté začali utkání dobře a hned ve druhé šanci zápasu otevřel hlavou po centru Pavla Makovského Jan Vítek. Po úvodním rychlém gólu domácí pokračovali v převaze, ovšem bez efektivity. Po čtvrthodině zápasu se začala hra vyrovnávat a soupeř z Bobrové se pomalu, ale jistě osvojoval. Po pár nepřesných rozehrávkách domácích si také vypracoval pár šancí. Svratka byla však i nadále lepším týmem a ve 32. minutě pojistila své vedení opět brankou Jana Vítka. Do poločasu chtěla Svratka přidat třetí gól a zlomit co nejdříve utkání na svoji stranu, ale hosté do poločasu domácím potřetí skórovat nedovolili. Naopak měli i štěstí, když hosty vychytal po střele z malého vápna i následné dorážce Rudolf Sáblík.

Bobrová dvakrát snížila, ale domácí vždy odpověděli

Do druhého poločasu nastoupili hosté se změnami v sestavě a bylo to znát. Svratka místo definitivního gólu, který by hosty zlomil, obdržela branku na 2:1. Hlavou se prosadil Roháček a Svratka si zbytečně vývoj utkání zkomplikovala. Naštěstí o dvě minuty později udělal kličku brankáři hostí Pavel Makovský a do prázdné brány dal opět domácím klid na kopačky. Ale pouze na dvacet minut. Tento scénář se poté bohužel opakoval ještě jednou. V 76. minutě opět hlavou korigoval stav utkání hostující Karel Flídr, ale opět o dvě minuty později dal po samostatném úniku z poloviny hřiště pojistku Petr Štěpánek. Tento gól byl nakonec posledním v utkání, ve kterém Svratka zaslouženě, ovšem zbytečně komplikovaně pohlídala zisk důležitých tří bodů na svém hřišti.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Petr Voldán: Důležité vítězství. První poločas jsme měli průběh hry po kontrolou. Ve druhém poločase jsme nepohlídali dvě standartní situace a zbytečně si zápas zkomplikovali.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: První poločas byl z naší strany špatný. Branku domácích jsme ohrozili prakticky jen jednou. Druhý poločas byl lepší, kromě vstřelených gólů jsme měli i další šance. Když jsme ale vždy snížili na rozdíl branky, tak nás domácí vždy potrestali z brejku a museli jsme znovu dohánět dvou gólové manko.



Sestavy


SK Svratka
R. Sáblík [-] - J. Matouš [-] , P. Boguaj [-] - T. Ondra [-] - J. Pech [-] (20. M. Ondra [-] ) - J. Vítek [-] , M. Musil [-] (82. R. Malovič [-] ) , P. Štěpánek [-] , M. Moučka [-] , P. Makovský [-] , T. Vítek [-] (67. P. Moučka [-] )

TJ Sokol Bobrová
M. Smažil [-] - J. Stupka [-] , L. Křepela [-] (46. K. Flídr [-] ) , D. Roháček [-] , R. Kratochvíl [-] - V. Křepela [-] , M. Hájek [-] , T. Hrbek [-] , M. Mašek [-] - J. Svoboda [-] (82. M. Srnský [-] ) , P. Janda [-] (46. T. Podborský [-] )

ŽK: 26. M. Ondra , 43. P. Štěpánek , 80. R. Sáblík - 47. D. Roháček .
Hráči zápasu: J. Vítek - D. Roháček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - SKRYJA Stanislav, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.