Osová Bítýška rozhodla v poslední minutě


Branky


0

Souboj dvou dvacetibodových týmů vyzněl lépe pro domácí O. Bítýšku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padla jedna branka

Do Bítýšky přijel soupeř, který v minulém kole porazil silné Bory, domácí tak očekávali těžký zápas.

 

První poločas však nenaplnil očekávání. Bítýška si vytvořila několik šancí, ale jak je v posledních zápasech zvykem, tak je neproměňovala.

Až v 30. minutě se po centru Zdeňka Muchy prosadil Marek Vařílek - 1:0. I přes další šance se skóre do konce poločasu neměnilo.

Domácí rozhodli v samém závěru

Na začátku druhé půle, konkrétně ve 47. minutě se po ojedinělé akci a chybě obrany domácích prosadil František Košík. Hosté tak srovnali zápas na - 1:1.

Hra se poté vyrovnala a docházelo k bojům spíše ve středu pole. V 70. minutě si pak Marek Vařílek a Zdeněk Mucha vyměnili role, Vařílek nacentroval a Mucha nekompromisně vrátil Bítýšce vedení.

 

Když už se zdálo, že si domácí pohlídají vedení, tak se přece jenom prosadili znovu i hosté a to v 84. minutě, kdy domácí ztratili na polovině hřiště zbytečně míč a Petr Bureš trefil z 20 metrů šibenici Hršelovi branky.

 

Domácí chtěli ve zbývajících minutách strhnout vítězství na svoji stranu a v 88. minutě Marek Vařílek z dvanácti metrů orazítkoval břevno.

V infarktovém závěru se ale nakonec z vítězství přece radovala Bítýška, když v 90. minutě  Janem Jelínkem centrovaný míč do vápna tečoval hlavou Ondřej Liška do brány za bezmocného brankáře Tomáše Čížka.

 



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Petr Koláčný: „Opět mě mrzí neproměňování šancí a individuální chyby, naštěstí jsme zápas zvládli dohrát do vítězného konce a tři body zůstaly doma“

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík:



Počet diváků: 60. Rozhodčí: BULA Nikola - UHLÍŘ Zdeněk, KŘÍŽ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.