0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory překvapivě podlehly v domácím prostředí Béčku Nové Vsi


Branky


0

Béčko Nové Vsi překvapivě vyhrálo v Borech a přiblížilo se klidnému středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Bory v minulém kole inkasovaly na hřišti v Hamrech osm gólů, proto se čekalo jak se domácí z této porážky oklepají. Bory opět věděly, že po včerejším kolapsu Křižanova se mohou opět po týdnu dostat do čela tabulky. Nová Ves B se zase z desátého místa mohla při bodovém zisku posunout blíže záchraně. Bory vstoupily jak je jejich zvykem do zápasu útočně a v prvních sedmnácti minutách nevyužily převahy na vstřelení úvodní branky, byť měly několik gólových šancí. Největší šanci měli domácí po kombinaci Ochrany a Vaculíka a zakončujícího Vávry. Ten však trefil jen tyč branky střeženou Tomášem Čížkem. Dorážka dobíhajícího Ochrany pak skončila těsně vedle. Tlak domácích sílil, ale byli to překvapivě hosté, kteří se ocitli tváří v tvář Pokornému, ale ten mohl jen sledovat jak střela hostí míří vysoko nad. V 35. minutě hostům nachvíli zatrnulo, když při slibně rozvíjející akci byl stažen domácí Ochrana, ale David Novotný inkasoval naštěstí jen žlutou kartu. Poločas tedy skončil bezgólovou remízou.

Hosté se štěstím rozhodli v úplném závěru zápasu

Začátek druhé půle začíná opět šancemi pro Bory, ale zůstává jen u nich. V 50. minutě zatrnulo také domácím, když Jan Netolický hasil přečíslení hostů, ale i on vyvázl jen ze žlutým napomenutím. Poté následovaly dlouhé minuty, kdy se hra odehrávala mezi oběma šestnáctkami. V 82. minutě pak přišel pro celé Bory šok. Vcelku jednoduchý míč vyskakující Martin Pokorný propustil z rukou, ten se dostal do skrumáže a odtud se odrazil do prázdné branky. Autorem branky byl určen Jakub Nečas - 0:1. Hosté tak z minima vytěžili maximum a rozhodli tento zápas ve svůj prospěch.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal: V prvním poločase jsme si vytvořili velké množství šancí, které jsme až neuvěřitelně zahazovali. V druhé půli se hra postupně vyrovnávala a při našem závěrečném tlaku rozhodla ojedinělá standartní situace hostů a při ní nešťastně odražený míč.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Domácí po většinu utkání lepší.Vynikající výkon gólmana Čížka a štěstí rozhodli o tom ,že důležité tři body odvážíme domů.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - A. Novotný [-] , T. Brodský [-] , V. Chalupa [-] , M. Vávra [-] (64. M. Zedník [-] ) , M. Ochrana [-] , P. Vaculík [-] , V. Burian [-] , J. Dvořák [-] , M. Špaček [-] , J. Netolický [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - D. Nejedlý [-] , F. Šandera [-] , J. Nečas [-] - T. Nečas [-] (84. M. Babjačok [-] ) , S. Kubík [-] , V. Bureš [-] (88. V. Komínek [-] ) , P. Bureš [-] , O. Starý [-] - V. Novotný [-] , T. Nejedlý [-]

ŽK: 50. J. Netolický , 85. A. Novotný - 35. D. Nejedlý .
Hráči zápasu: J. Nečas .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - LANDSMAN David, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.