Rozsochy porazily Hamry a již po jedenácté po sobě neprohrály


0

Rozsochy pokračují na jaře ve výborných výkonech. Na jaře dosud neporažené Hamry, které doma minulé kolo sesadily Bory z první pozice, tentokrát odešly z horké půdy v Rozsochách s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozsochy vedly v poločase 2:0

Utkání, ve kterém se potkal pátý a šestý celek tabulky, začalo velice svižně několika akcemi domácích Rozsoch. V té době zatím hosty držel celý zápas skvělý brankář Pinkava. Až v 9. minutě, kdy prošel domácí Petr Bureš středem hřiště a předložil přesnou přihrávku Vojtěchovi Šafránkovi, který prostřelil hostujícího brankáře Pinkavu - 1:0.  Hostující Hamry jakoby obdržená branka nabudila, a vypracovaly si několik vyložených šancí, které gradovaly nastřelenou tyčí v 18. minutě. Ve 21. minutě dostal přihrávku na pravou stranu Kalvoda, který přesným centrem našel volného Kučeru, který neminul prázdnou branku - 2:0. Ke konci poločasu hosté zvýšili obrátky a dostali domácí pod větší tlak, obrana Rozsoch však pod skvěle chytajícím Juračkou udržela vedení 2:0.

Druhý poločas ve znamení nepřesností

Ve druhém poločase hosté nepolevovali ve svém snažení o vstřelení kontaktní branky. Nic jim to však nebylo platné, když zůstalo u nepřesné finální přihrávky. Domácí hrozili většinou z rychlých protiútoků, které však končily buď mimo hrací plochu či u hostujícího brankáře Pinkavy. V 60. minutě se vydal na výlet Jiří Zítka a z pravé strany odcentroval, brankáři propadl míč k volnému Petru Burešovi, který nemohl minout prázdnou branku - 3:0. Hosté se dočkali až v nastaveném čase, kdy hosté zahrávali trestný kop, na který si naběhl Zábranský a hlavou překonal vynikajícího Juračku -3:1



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Bohumil Prášil: Utkání jsme začali aktivně, s vysunutou obranou a vytvořili si do desáté minuty tři šance, z nichž jsme proměnili jen jednu. Poté jsme z brejku přidali na 2:0. Ve druhém poločase jsme museli změnit rozestavení kvůli střídání, sice jsme zvýšili na 3:0, ale hosté ukázali velkou fotbalovou kvalitu na míči. Vítězství bylo zasloužené za kolektivní výkon.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Zápas jsme nezačali dobře. Po našich dvou hrubých chybách soupeř odskočil a už jsme to nedokázali srovnat. Bylo to vcelku vyrovnané utkání, ale soupeř chyby potrestal, kdežto my se nedokázali pořádně prosadit. Možná nám nesvědčilo ani jejich velké hřiště.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: SALAŠ Patrik - HLADÍK Jiří, KÖNIG Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.