Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová pětibrankovým vítězstvím v Křižanově šokovala celý okres !


Branky


0

Dle tabulky šlo o souboj prvního s jedenáctým, a tak si papírově měl Křižanov pohlídat a popřípadě navýšit alespoň do neděle své postavení na špici tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Svoboda dvakrát skóroval

Ovšem pro Křižanov je asi sobotní hra na domácí půdě v jarních odvetách velkou neznámou. Již v deváté minutě domácí špatně zahráli offside systém a dovolili J.Svobodovi postupovat samotnému na bránu. Ten svoje sólo proměnil a poslal hosty do vedení - 0:1. Tento okamžik měl domácí nakopnout, ale jejich hra byla velmi nepřesná a bez aktivní nabídky na míč. To Bobrová svými nákopy dělala stále problémy domácím zadákům. V jedné situaci po dlouhém míči se nedorozuměli domácí obránci Invald s Novotným, také gólman Bajer byl již vyběhnutý, a tak si J. Svoboda bez problému převzal míč a doputoval s ním až do prázdné brány - 0:2. Jedinou výraznou možnost ke snížení měl domácí středopolař D. Uhlíř. Při útočné akci vyrazil gólman T. Uhlíř balón pouze k nohám prvního jmenovaného, který při pokusu ihned z první střely trefil pouze tyč.

Bobrová přidala další tři branky

Do druhé půle vstoupili lépe křižanovští, jenž chtěli s výsledkem zahýbat. Jejich aktivita byla znatelná celých dvacet minut. Bobrová se zatáhla v této pasáži do většího obranného bloku a nedovolila tak domácím propracovat se k žádnému gólovému zakončení. Když Bobrová tento úsek přežila, vystrčila opět růžky a byla nebezpečná. V 73. minutě zahrávala standartní situaci, při které se mohlo pískat postavení mimo hru, které se však nekonalo a po skrumáži se v malém pokutovém území uvolnil hostující matador Tomáš Podborský a s přehledem zakončil - 0:3. O dvě minuty později vystavili domácí do offsaidové pozice hostujícího útočníka, který se pohybem a tím i aktivně zapojil do hry. Nakonec přenechal míč spoluhráči Vojtěchu Křepelovi, jenž pohodlně zakončil - 0:4. Domácí již v tuto chvíli hráli vabank a chtěli si připsat alespoň jeden čestný úspěch. To se nepodařilo a naopak domácí kapitán D. Nobicht svojí nedůraznou malou domů vyzval ke skórování Michala Hájka, jenž sám z malého vápna prostřelil Bajera - 0:5.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota: Opět další domácí zkrat. Neaktivní hra a zase další chyby v první půli nás postavili do situace dotahovat utkání. Nástup do druhé půle byl slibný, ale naše převaha nebyla efektivní. Následně jsme již vrhli vše do útoku a tím otevřeli zadní vrátka hostům. Skóre 0:9 ze dvou domácích utkání vypovídá o naší psychické síle a bojovnosti celého mužstva na domácí půdě.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: S Křižanovem hráváme celkem vyrovnané zápasy, ale že to dnes dopadne takto, jsme vůbec nečekali. Domácí měli zřejmě špatný den, doufáme, že ztracené body jim nakonec nebudou v konečném účtování chybět. Vítězství nepřeceňujeme, důležitější zápasy se soupeři ze spodní části tabulky nás teprve čekají.



Sestavy


SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - D. Invald [-] (82. J. Stupka [-] ) , J. Milota [-] , T. Novotný [-] (78. M. Král [-] ) , A. Burian [-] - D. Uhlíř [-] (70. V. Malinský [-] ) , O. Hlushchenko [-] , D. Nobicht [-] , M. Petr [-] - P. Kaštan [-] , R. Navrátil [-] (46. J. Mužátko [-] ) -

TJ Sokol Bobrová
T. Uhlíř [-] - P. Dvořák [-] , D. Roháček [-] , J. Stupka [-] , L. Křepela [-] - V. Křepela [-] , M. Mašek [-] , M. Hájek [-] (83. R. Kratochvíl [-] ) , T. Hrbek [-] - J. Svoboda [-] (78. M. Straka [-] ) , P. Janda [-] (59. T. Podborský [-] )

ŽK: 25. A. Burian , 34. M. Petr , 54. T. Novotný - 31. J. Svoboda , 41. D. Roháček , 68. T. Uhlíř .
Hráči zápasu: J. Svoboda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PROKOP Pavel - MYŠKA Roman, KŘÍŽ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.