1:1
(1:1)
22. R. Schneider (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová si opět připsala jen bod


Branky


36. J. Svoboda - 22. R. Schneider (p.)
0

Bobrová si potřetí v jarní části soutěže připsala nerozhodný výsledek, tentokrát s Počítkami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté proměnili penaltu, domácí ale vyrovnali

Hostující Počítky vstoupily do zápasu s šestizápasovou šňůrou bez prohry, která je katapultovala z poslední příčky tabulky až na místo deváté. Domácí Bobrová, která je jedenáctá, potřebuje každý bod k záchraně v soutěži. Počítky na začátku zápasu hrály více na polovině Bobrové a byly i fotbalovější. Domácí hráli hodně nepřesně, když jim vázla hlavně rozehrávka. Ve 22. minutě faulovali na hranici velkého vápna domácí a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil Roman Schneider - 0:1. V 36. minutě se dopustili chyby v rozehrávce také hosté. Tomáš Hrbek uvolnil Jiřího Svobodu, který z bezprostřední blízkosti prostřelil Davida Šobeje a bylo vyrovnáno - 1:1. První poločas tak skončil spravedlivou remízou.

Branka ve druhé polovině nepadla, obě mužstva brala po bodu

Druhý poločas na velmi dobrém travnatém terénu začal lépe pro domácí. Ti byli o mnoho aktivnější a tlačili se před Šobejovu branku. V 65. minutě byli dokonce blízko gólu, když Miroslav Mašek uvolnil Jiřího Svobodu, ale Šobej pádem pod nohy zneškodnil šanci domácích. Od této chvíle již byly nebezpečnější Počítky, ale na Tomáše Uhlíře již nevyzrály. Zápas se tak skončil spravedlivou remízou. Domácí Bobrová tak uhrála již čtvrtou remízu v řadě a čeká na vítězství dokonce již sedm zápasů. Sérii zápasů bez výhry se bude Bobrová snažit utnout příští týden na hřišti vedoucího Křižanova, kde nemá co ztratit a bude moci jen překvapit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: V prvním poločase byli hosté fotbalovější, my jsme jim pomáhali chybami v rozehrávce. Druhý poločas byl již z naší strany lepší, takže remíza je asi spravedlivá.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Na těžkém podmáčeném terénu se hrál vyrovnaný fotbal s minimem šancí na obou stranách. Zasloužená remíza. S bodem jsme spokojeni.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Uhlíř [-] - D. Roháček [-] (71. R. Kratochvíl [-] ) , P. Dvořák [-] , J. Stupka [-] , J. Trnka [-] - T. Hrbek [-] (78. M. Srnský [-] ) , M. Mašek [-] , V. Křepela [-] , M. Hájek [-] - P. Ambrož [-] (46. T. Podborský [-] ) , J. Svoboda [-]

SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - M. Řeháček [-] , A. Kment [-] , T. Straka [-] , O. Toman [-] - P. Hájek [-] , R. Schneider [-] , F. Toman [-] , L. Sláma [-] (27. R. Halámka [-] ) - O. Zajíček [-] (65. R. Němec [-] ) , P. Němec [-] (75. R. Klement [-] )

ŽK: 38. J. Svoboda - 47. M. Řeháček , 62. P. Němec .
Hráči zápasu: M. Mašek - R. Schneider .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, ŠTEFKA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.