1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vír si připsal důležitý bod


Branky


0

Souboj dvou celků z dolní poloviny tabulky vyzněl lépe pro Vír, který si veze domů důležitý bod v boji o záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová první půle

Sobotní deštivé odpoledne svedlo proti sobě mužstva Nové Vsi a Víru, která bojují o setrvání v soutěži. Obě mužstva vědoma si důležitosti utkání chtěla naplno bodovat. Domácí začali utkání aktivněji a svou kombinační hrou soupeře přehrávali, ale přes dobře zformovanou obranu hostí se dlouho nemohli dostat. A tak nejnebezpečnější šancí prvních dvaceti minut byla střela z pětadvaceti metrů Tomáše Nejedlého, se kterou měl hodně starostí hostující gólman Kuba Preisler. Po třiceti minutách přišla největší šance prvního poločasu, v níž se za obranu Víru dostal Vašek Novotný, ale tváří v tvář brankáři nepochopitelně selhal. I vírští se do zakončení dostávali sporadicky, a tak jejich největšími šancemi se staly dvě střely Davida Šenkýře, který z pětatřiceti metrů málem nachytal domácího brankáře Čížka. Skóre poločasu tak zůstalo na počátečních 0:0.   

Oba týmy vstřelily po brance

 Po sto dvaceti vteřinách druhého poločasu se z dvaceti metrů do míče opřel Tomáš Nejedlý a přízemní střelou k tyči překonal bezmocného brankáře Preislera. Po vstřelené brance se domácí snažili přidat další branky. Jejich snažení ale přibrzdil v 60. minutě David Šenkýř, který střelou ze čtyřiceti metrů zaskočil vyběhnuvšího brankáře Čížka. Po vyrovnávací brance hosté ožili a několika rychlými akcemi potrápili domácí obranu, ale k ohrožení domácí branky nedošlo. Od sedmdesáté minuty převzali otěže v utkání opět domácí. Jejich snažení vyústilo v několik vyložených šancí. V první Tomáš Nejedlý trefil z šestnáctky spojnici břevna a tyče. V druhé Fandu Nečase srazil ve vápně brankář Preisler, ale píštalka  sudího Ždánského zůstala nepochopitelně hluchá. V poslední vyložené šanci zápasu se ocitl stopér Tomáš Pohanka, ale  míč na malém vápně dobře netrefil. Zápas tedy skončil remízou 1:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Po průběhu utkání nemohu být spokojen s konečnou remízou. Ztráta dvou bodů by mohla být v konečném účtování zásadní.

Jiskra Vír
Marek Matuška:



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - J. Šandera [-] , V. Bureš [-] (53. F. Košík [-] ) , S. Kubík [-] , T. Pohanka [-] , D. Nejedlý [-] - J. Starý [-] (46. F. Nečas [-] ) , T. Nejedlý [-] , P. Bureš [-] - L. Jůda [-] (70. T. Nečas [-] ) , V. Novotný [-]

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - K. Řehoř [-] , T. Piskač [-] , J. Rejda [-] , I. Kadlec [-] , L. Viktorin [-] - J. Smolík [-] , R. Škrabal [-] (46. J. Preisler [-] ) , D. Lahodný [-] - O. Rychlý [-] , D. Šenkýř [-]

ŽK: 56. J. Rejda , 86. I. Kadlec .
Hráči zápasu: D. Nejedlý , F. Nečas - D. Šenkýř .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.