3:4
(1:1)
37. O. Liška
60. Z. Mucha
63. O. Liška (p.)
90. Z. Mucha
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankovou přestřelku vyhrála Osová Bítýška


Branky


41. M. Lukš , 54. J. Čermák , 65. L. Hofman - 37. O. Liška , 60. Z. Mucha , 63. O. Liška (p.) , 90. Z. Mucha
0

Poslední Dolní Rožínka byla blízko alespoň jednomu bodu, ale v poslední minutě rozhodla třetiligová posila z Velkého Meziříčí, Zdeněk Mucha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V prvním jarním domácím zápase přivítala Dolní Rožínka Osovou Bitýšku. V prvním jarním kole domácí Dolní Rožínka prohrála vysoko na hřišti rezervy Nové Vsi 1:5, Osová Bítýška také prohrála s vedoucím Křižanovem, ale svého soupeře měla na lopatě, když v poločase vedla 1:0. Samotný zápas začal oboustranným útočným fotbalem. Domácí i hosté měli několik šancí, které neproměnili. Až ve 37. minutě se po chybě domácí obrany zmocnil balónu Ondřej Liška, který se protisměrnou kličkou uvolnil a prostřelil Dalibora Bramboru.Ve 41. minutě vyrovnal Marek Lukš střelou k levé tyči po krásné akci Pavla Bartoňka, který potáhl balón od půlky hřiště až na hranici velkého vápna. Do konce prvního poločasu se již poté nic podstatného nestalo.

Zdeněk Mucha rozhodl v poslední minutě

Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu. Domácí byli možná i lepší, ale bohužel pro ně bez vstřelené branky.To se změnilo v 54. minutě, kdy se prosadil Jan Čermák po nahrávce Lukáše Hofmana. Bohužel za šest minut bylo vyrovnáno, když hosté kopali roh a u zadní tyče zcela volný Zdeněk Mucha zakončoval do prázdné branky.V 63. minutě hosté kopali penaltu, kterou proměnil Ondřej Liška. Domácí brankář Dalibor Brambora sice dobře odhadl stranu, ale rána byla moc prudká.To nebylo vše.Už za dvě minuty bylo opět vyronáno, když se individuálně prosadil Lukáš Hofman po nahrávce Romana Baláže. Poté hra trochu opadla.V 90. minutě domácí faulovali na hranici velkého vápna. K míči se postavil nejlepší hráč utkání Zdeněk Mucha a krásnou střelou rozhodl zápas.  



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Petr Štěpánek , trenér: Pokud rozhodčí budou ovlivňovat zápasy, tak nemá smysl hrát. Když se ošetřují dva hráči dohromady cca sedm minut a rozhodčí nastaví jen dvě minuty se slovy „Ať to nekomentujeme“, tak opravdu nemá smysl nic komentovat!

SK Osová Bítýška
Petr Koláčný, trenér: V prvním poločasu jsme měli šance, které jsme neproměnili. Když už jsme branku dali, domácí dokázali vyrovnat. Druhý poločas byly střelecké hody, které jsme zakončili krásným trestným kopem.



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
D. Brambora [-] - V. Kopecký [-] , O. Chocholáč [-] , J. Čermák [-] , K. Kovalčík [-] , L. Hofman [-] , P. Vondruška [-] , M. Lukš [-] , R. Baláž [-] (69. T. Kliment [-] ) , J. Večeřa [-] , P. Bartoněk [-]

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - O. Liška [-] (92. P. Habán [-] ) , M. Vařílek [-] , Z. Mucha [-] , P. Machát [-] , J. Jelínek [-] (80. P. Večeřa [-] ) , O. Zeman [-] (69. J. Laub [-] ) , P. Jelínek [-] , M. Zeman [-] , T. Karmazín [-] , T. Malý [-]

ŽK: 18. V. Kopecký , 62. K. Kovalčík - 55. P. Jelínek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SALAŠ Patrik - HLADÍK Jiří, BENEŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.