2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povedlo se, Svratka uctila památku Karla Jelínka výhrou


Branky


0

Zápas začal minutou ticha, ve které byla uctěna památka dlouholetému svrateckému činovníku Karlu Jelínkovi. Ten se již nedožil nastávající jarní sezóny. V samotném souboji dvou týmů z druhé poloviny tabulky byla nakonec úspěšnější domácí Svratka, která se po vítězství posunula na osmé místo v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svratka vstřelila rychlý gól

Další důležitý zápas sehrála Svratka v prvním jarním domácím zápase proti rezervě nedaleké Nové Vsi. Domácí hráči hned v první šanci zápasu otevřeli skóre, kdy se na pravé straně prosadil v souboji jeden na jednoho Pavel Makovský, zatáhl míč do vápna a křižnou přihrávkou po zemi našel na zadní tyči zcela volného nabíhajícího Tomáš Vítka, který se do poloprázdné brány nemýlil - 1:0. Hráči Svratky chtěli pokračovat v aktivní hře, ale to jim soupeř moc nedovolil a hra se začala odehrávat spíše na polovině domácích. Hosté byli v tu chvíli lepším týmem a vytvořili si několik slibných šancí. Žádnou však nevyužili a naštěstí pro domácí ve 20. minutě soupeř sám špatně rozehrál, přihrávku krajního obránce zpět na střed stoper hostí nezpracoval a vybídnul tak ke skórování Jana Pecha. Ten s přispěním břevna přehodil brankáře hostí a Svratka se radovala podruhé. Do poločasu byl však aktivnější soupeř a domácí se jen sporadicky dostávali do náznaků šancí. 

Hosté snížili v poslední minutě

Druhý poločas byl zpočátku chvíli vyrovnaný, ovšem poté byl soupeř z Nové Vsi opět lepším týmem. Svratečtí však dlouho nepouštěli Novou Ves do vyloženější šance, ale sami toho moc směrem dopředu moc nevymysleli. Když už se soupeř při snaze o zkorigování výsledku zapomněl vepředu, Svratka nakládala s příležitostmi jako tři na jednoho, čtyři na dva, zbrkle a ztrácela balony vlastními chybami ve snaze vyřešit šanci co nejrychleji. V 80. minutě zahrávala Nová Ves standardní situaci z rohu velkého vápna a míč nepříjemně proskákal přes svratecké malé vápno a jen těsně minul tyč domácí svatyně. V 89. minutě po pasu hostujících hráčů na velké vápno domácích se nedomluvil Rudolf Sáblík s Jakubem Řádkem, Jakub Řádek chtěl balon z velkého vápna odkopnout do zámezí, avšak balon netrefil podle svých představ a předložil ho hostujícímu Jakubu Šanderovi, který neměl problém zakončit do prázdné brány, jelikož v té době byl domácí brankář vyběhnutý na velkém vápně. Hosté tak zkorigovali na 2:1, ale na vyrovnání se již po zbylé dvě minuty nezmohli a tři body tak zůstaly doma. Svratka nepodala příliš oslnivý výkon, ale po dvou trefách z prvního poločasu a dobré obranné hře v poločase druhém dotáhla zápas do vítězného konce a připsala si další tři důležité body do tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Petr Voldán: V utkání průměrné úrovně jsme si připsali další důležité tři body. Vyšel nám začátek utkání, když jsme se hned v první minutě dostali do vedení.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Gratuluji soupeři k třem bodům snížili jsme pozdě a vyrovnat již nedokázali.



Sestavy


SK Svratka
R. Sáblík [-] - T. Jambor [-] , J. Matouš [-] , A. Gregor [-] , P. Boguaj [-] - T. Vítek [-] (89. P. Moučka [-] ) , J. Mayer [-] (46. M. Moučka [-] ) , T. Ondra [-] (85. D. Mayer [-] ) , J. Vítek [-] (80. J. Řádek [-] ) - P. Makovský [-] (62. M. Ondra [-] ) , J. Pech [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - D. Nejedlý [-] , F. Šandera [-] , P. Šandera [-] , V. Bureš [-] (49. J. Nečas [-] ) - J. Šandera [-] , T. Nejedlý [-] , S. Kubík [-] (46. F. Nečas [-] ) , V. Beneš [-] - V. Novotný [-] (86. M. Babjačok [-] ) , L. Jůda [-] (76. T. Nečas [-] ) -

ŽK: 9. R. Sáblík , 63. T. Ondra , 90. P. Moučka - 34. T. Nejedlý , 46. V. Bureš , 90. D. Nejedlý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BULA Nikola - TOMANDLOVÁ Karolína, ŽILKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.