1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O zisku tří bodů pro Počítky rozhodl střídající Petr Hájek


Branky


0

Počítky navázaly na čtyři podzimní výhry v řadě a vyloupily i favorizovanou Nedvědici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jarní posila poslala Počítky do vedení

Po podzimní části soutěže čtvrtá Nedvědice přivítala na svém hřišti osmé Počítky. Do zápasu měli lepší vstup hostující hráči. Ve čtvrté minutě Ondřej Toman odcentoval před bránu a nová posila Počítek Pavel Němec, který přišel z Ujčova, pěknou střelou k tyči nedal domácímu brankáři Dingovi šanci 0:1. Domácí se snažili rychle odpovědět a v 10. minutě se na hostujícího brankáře Davida Šobeje řítil ze strany domácí kapitán Petr Havíř, ale Šobej ho vychytal. Poté se do šance dostal opět Toman. Po standartce ze strany se ocitl sám před bránou, zpracoval míč, ale netrefil branku. Domácí se snažili ještě do přestávky srovnat skóre, ale po rohovém kopu se mezi tři tyče netrefil opět domácí kapitán Havíř, který přestřelil branku. Do kabin tedy odcházeli spokojenější hosté.

Střídající Petr Hájek rozhodl

Do druhé půle vlétly Nedvědice na svého soupeře jako velká voda a dvacet minut ho svíraly na jeho polovině. Vyvrcholením snahy domácích byla akce ze 67. minuty, kdy po centru na velké vápno střelou z jedné rozvlnil síť Šobejovi branky Petr Havíř - 1:1. Po vyrovnávací brance se tempo hry uklidnilo a spělo k očekávané dělbě bodů. V 88. minutě však zatáhl po pravé straně míč střídající Martin Benc a jeho prudký střílený míč před branku našel dalšího čerstvého hráče, Petra Hájka. Jeho první střelu sice Dinga zlikvidoval, ale na doraženou střelu z bezprostřední blízkosti byl již krátký. Zbytek utkání se již dohrával ve středu pole. Po posledním hvizdu rozhodčího Nahodila se tak mohly Počítky radovat z první jarní výhry a prodloužení vítězné série pěti vítězných zápasů v řadě.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Petr Havíř: Do zápasu jsme nastoupili bez několika opor týmu. Úvod utkání jsme bohužel prospali a po soupeřově centru do vápna jsme již ve 4 minutě prohrávali. V prvním poločase jsme sice měli mírnou převahu, ale bohužel bez většího gólového efektu. Do druhé půle jsme nastoupili s větším odhodláním vstřelit branku, soupeře jsme zatlačili na jeho půli a vytvořili si několik slibných příležitostí. V 67. minutě jsme vstřelili vyrovnávací gól. Bohužel po tomto gólu se hra vyrovnala a v 88. minutě nás soupeř dokonale zaskočil, když se po našem odkopu od brány dostal balon z první na pravou stranu a po centru do vápna hostující útočník nadvakrát překonal brankáře Dingu.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: My jsme podali velice bojovný výkon. Utkání by spíše více slušela remíza. Rozhodl ten faktor, že jsme měli na lavičce sedm vyrovnaných hráčů, kteří po přestávce po prostřídání oživili naši hru.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
L. Dinga [-] - V. Štefka [-] , D. Mareš [-] (51. M. Havlíček [-] ) , Z. Prudký [-] , P. Havíř [-] , J. Veselský [-] (20. F. Škutchan [-] ) , J. Doušek [-] , V. Šikula [-] , T. Hovorka [-] (64. M. Škvařil [-] ) , D. Bracek [-] , M. Vojta [-]

SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - F. Toman [-] , A. Kment [-] , M. Řeháček [-] , O. Toman [-] - A. Svoboda [-] (70. R. Němec [-] ) , D. Odehnal [-] (46. H. Svoboda [-] ) , R. Schneider [-] , L. Sláma [-] (76. T. Straka [-] ) - R. Halámka [-] (57. M. Benc [-] ) , P. Němec [-] -

ŽK: 59. V. Štefka , 68. J. Doušek , 86. D. Bracek - 34. M. Řeháček .
Hráči zápasu: P. Havíř - D. Šobej , P. Němec .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.