Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Nové Vsi předvedlo v první půli střelecký koncert a připsalo si důležité tři body


Branky


0

V souboji dvou celků ze dna tabulky byla úspěšnější domácí Nová Ves B, která nasázela Dolní Rožínce pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí předvedli poločas snů

První jarní kolo svedlo v Nové Vsi proti sobě dvě mužstva ze spodních pater tabulky. První poločas patřil aktivněji hrajícím domácím, kteří se již po dvou minutách hry dostali po chybě hostujících stoperů do vyložené šance, ale Honza Starý trefil jen nohy dobře vyběhnuvšího brankáře Brambory. Zanedlouho po té nevyřešili dobře samostatný nájezd domácí útočníci Novotný Václav, Lukáš Jůda. Druhý jmenovaný se ale prosadil v deváté minutě, kdy využil pasu za obranu a střelou k bližší tyči překonal brankáře hostí. V dvacáté minutě vedli domácí už 2:0, když se po centru Novotného Václava z pravé strany prosadil Jan Starý. Za dvě minuty to bylo už 3:0, poté co skončila tečovaná střela Lukáše Judy za zády hostujícího gólmana. V třicáté páté minutě se stále aktivně hrající domácí dočkali čtvrté branky, když samostatný nájezd zakončil k pravé tyči Nejedlý Tomáš. Do konce poločasu měli domácí ještě jednu vyloženou šanci, když po střele Václava Bureše byl už překonaný i brankář Brambora, kterého ale zastoupil na brankové čáře obránce hostí. 

Domácí kontrolovali průběh zápasu

Do druhého dějství domácí prostřídali sestavu, na které bylo patrné uspokojení s výsledkem, a tak se do hry dostali i hosté. Svým důrazem a aktivní hrou domácí začali přehrávat a dostali se do několika šancí, které vyřešil do té doby práci nemající domácí brankář Čížek. Kolem 70. minuty se ke slovu dostali opět i domácí, ale ze tří vyložených šancí dokázali vytěžit pouze jediný gól. Svůj samostatný nájezd vyřešil Petr Bureš lobem nad vybíhajícího brankáře Bramboru. Za minutu po domácích se dočkali i hosté, když se po centru z levé strany ve skrumáži nejlépe zorientoval Bartoněk. Posledních dvacet minut se utkání jen dohrávalo bez vyložených šancí. Konečný účet zápasu 5:1.                                                                                                                           



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Spokojen jsem se třemi body a s předvedenou hrou v prvním poločase. Uspokojení s výsledkem a přepuštění aktivity hostům v druhém poločase by se nám nemuselo v dalších utkáních vyplatit.




Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - P. Bureš [-] , T. Novotný [-] (46. M. Klement [-] ) , J. Šandera [-] , D. Nejedlý [-] , F. Šandera [-] - T. Nejedlý [-] , S. Kubík [-] , J. Starý [-] (49. T. Nečas [-] ) - L. Jůda [-] (34. V. Bureš [-] ) , V. Novotný [-] (70. M. Babjačok [-] )

TJ Baník Dolní Rožínka
D. Brambora [-] - V. Kopecký [-] , Z. Pelán [-] (68. T. Kliment [-] ) , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , L. Hofman [-] , M. Fendrych [-] , M. Lukš [-] , R. Baláž [-] , J. Večeřa [-] (74. J. Vařejka [-] ) , P. Bartoněk [-]

ŽK: 47. T. Nejedlý , 55. D. Nejedlý - 72. J. Večeřa .
Hráči zápasu: L. Jůda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.