Nedvědice ukončila sérii neporazitelnosti Rozsoch


Branky


0

Až po třinácti zápasech bez prohry našla recept na domácí fotbalisty Nedvědice, která si z Rozsoch odváží všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozsochy vedly, ale hosté srovnali brankou do šatny

Hosté do utkání vlétly svojí aktivní hrou, kterou dělali domácím velké problémy. Jednotlivé pasáže hry se přelévali z jedné strany na druhou. V 34 minutě však Bureš Petr prošel několik hráčů a tečovanou střelou dokázal dostat míč za záda brankáře Libora Dingy - 1:0. Hosté však nesklopili hlavy a naopak dostali domácí celek pod tlak, který vyústil v branku do šatny. Kdy v obrané činnosti střelec úvodní branky „namazal“ hostujícímu Romanovi Šikulovi, který se nemýlil – vyrovnáno 1:1.

Michal Havlíček rozhodl těsně po přestávce

Do druhého poločasu již nenastoupil zraněný střelec domácích Petr Bureš. Rozsochy začaly druhý poločas chybami, hosté svým presinkem dělali domácím velký problém, který vyústil v chybu domácího Andrejse. Do samostatného úniku se dostal Michal Havlíček, který obešel i brankáře Juračku a do prázdné brány se nemýlil 1:2. Hosté se mírně zatáhli po vstřelení vedoucí branky, ale domácí šance zůstali nevyužity, nebo v náručí skvěle chytajícího hostujícího brankáře Dingy. 



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Bohumil Prášil: Soupeř se u nás prezentoval aktivním presinkem s vytaženou obranou, což nám dělalo značné problémy. Remízový zápas rozhodla naše hrubá chyba gól z brejku na 1:2. V současné době považuji Nedvědici za největšího favorita na postup.

SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Fila: Do zápasu jsme šli s odhodláním ukončit vítěznou sérii domácích což se nám po výborném výkonu povedlo. Do první šance se dostal Prudký dobře chytajícího gólmana však nepřekonal. Do vedení šli domácí. My jsme však gólem do šatny srovnali Romanem Šikulou. V druhé půli jsme zvýšili tempo. Po pěkné akci R.Šikuly a Havlíčka jsme šli do vedení. Po té jsme měli ještě dobré šance, ale domácí gólman je vychytal. V poslední minutě utkání podržel tým brankář Dinga, kdy reflexním zákrokem na brankové čáře zneškodnil nebezpečnou hlavičku domácího hráče. Zápas se hrál ve vysokém tempu a divákům se musel líbit. Pochvalu zaslouží celé mužstvo díky dobrému kolektivnímu výkonu jsme přehráli kvalitního soupeře. K dobrému zápasu přispěl dobrým výkonem i pan rozhodčí.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - HROMÁDKA Miroslav, HOŘÍNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.