0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

19.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Tatran Bohunice vyhráli na půdě Jevišovic 4:0


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během Velikonoční soboty, naši hráči zavítali na umělou trávu do Jevišovic. Bohunice byly papírovým favoritem v souboji s posledními Jevišovicemi, které po 18 odehraných kolech získaly jen 3 body. Důležité bylo hlavně nepodcenit soupeře. Trenér Kříž se rozhodl udělat několik změn, oproti minulému zápasu s Novosedly, a do základní sestavy poslal Masaříka, Kuličku, Damborského a střelce vítězné branky Šabršulu. Bohunice od úvodního hvizdu rozhodčího Hudce držely míč a kontrolovaly hru a za přispění dlouhých autů, rohových kopů, či standartních situací si vytvořily tlak. Kombinaci Bohunic zpomalovala spousta nevynucených chyb a ztrát v rozehrávce. Jevišovice byly houževnatým mančaftem, který byl tvrdý v osobních soubojích a který především sázel na přímočarou hru v podobě dlouhých nákopů za Bohunické obránce a také na dobře secvičené dlouhé auty.

 

Dobývání domácí brány nebylo jednoduché, nepřispívala tomu ani malá umělá tráva, kterou Jevišovice disponují, a tedy naši hráči museli trpělivě hledat skulinku v zatažené Jevišovické obraně. Ta se naskytla ve 20. minutě, kdy se po nepodařené standartce domácích, dostal do brejku Damborský, který ho následně zakončil parádní křižnou střelou. Tato branka dodala potřebný klid a navíc donutila domácí vylézt ze své ulity před vlastní šestnáctkou. Paradoxně, ve 25. minutě, následovala největší šance domácích Jevišovic, když po dlouhém autu a nešťastném prodloužením, jedním z bohunických hráčů, se dostal ke střele na úrovní penaltového puntíku jeden z domácích hráčů. Naštěstí, jeho střela minula Gruberovu bránu jen o několik centimetrů. Ve 29. minutě naši hráči využili chybu v rozehrávce domácích. Jmenovitě Fiala získal balón na středu hřiště a vyslal po levé straně naběhnutého Šabršulu, který prostrčil míč na Ullmanna, který si pak povodil jednoho z domácích hráčů uvnitř šestnáctky a svým prvním gólem v Bohunickém dresu zvýšil na 0:2. Tímto výsledkem skončil první poločas.

 

Druhý poločas byl hodně o osobních soubojích a moc fotbalové krásy nepřinesl. Domácí se snažili zdramatizovat utkání, ale žádnou větší šanci si nevytvořili, za to Bohunice marně čekaly na pojistku v podobě třetího gólu. Nejvíce toho druhý poločas nabídl, až v jeho závěrečné desetiminutovce. Nejprve Záboj netrefil odkrytou bránu a nastřelil pouze břevno domácí brány. Vytoužený 3. bohunický gól padl až v 86. minutě, kdy se trefil Hlavoň, poté co Burčík vybojoval míč na hranici velkého vápna domácích, který pak naservíroval Hlavoňovi, který se už nemýlil. Vzápětí Bohunice přidaly svůj 4. gól, kdy se trefil Záboj a stanovil tak konečný stav utkání na 0:4.

 

Bohunice si připsaly "povinné" vítězství a udržely si tak kontakt s čelem tabulky, kterému vévodí Bzenec, poté co si v neděli poradil s Bystrcí jednoznačně 1:5 (1:2) a drží si tak 10ti bodový náskok na náš tým. Bohunice stáhly náskok druhých Mutěnic na 1 bod, poté co Mutěnice doma remizovaly s Rousínovem 1:1. Ztratilo i Ráječko po prohře 1:0 na půdě Ivančic, a tak se Bohunice posunuly vzhůru na 3. příčku tabulky. Naši hráči příští týden zavítají na půdu zmíněného Rousínova, kde v sobotu od 15:30, odehrají svůj 3. venkovní zápas v řadě.

 

 

Za report a video děkujeme Marku Královi z tábora TJ Tatran Bohunice.

 

 



Sestavy


Fotbal Jevišovice
J. Vacula [-] - M. Bláha [-] , J. Němec [-] , M. Svoboda [-] (65. A. Fiala [-] ) , D. Vlk [-] , J. Rožnovský [-] (72. J. Schläfer [-] ) , T. Makovička [-] (67. M. Dohnal [-] ) , J. Jurka [-] , T. Stuchlík [-] , V. Jurka [-] , M. Benda [-]

TJ Tatran Bohunice
M. Gruber [-] - O. Masařík [-] (71. D. Musil [-] ) , M. Král [-] , S. Píšek [-] - R. Fiala [-] , J. Suchý [-] , P. Kulička [-] (67. M. Záboj [-] ) , T. Šabršula [-] (57. J. Krejčí [-] ) - F. Damborský [-] (63. D. Šedrla [-] ) , N. Burčík [-] , O. Ullmann [-] (82. P. Hlavoň [-] )

ŽK: 24. J. Rožnovský , 81. D. Vlk - 58. J. Krejčí , 62. M. Král .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.