Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 10:15

22.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záhornice nemohly Běrunici B v osmi lidech konkurovat


0

Běrunice B doma s přehledem porazily Záhornice 8:0. Domácí tak potvrdili, že se jim na svém hřišti daří a připsali si další povinné tři body do tabulky, kde jim patří 6. místo, na 5. Dlouhopolsko ztrací 4 body. Záhornice dále pokračují v sérii proher, připsali si již osmou prohru v řadě v jarní části. V tabulce jim patří stále předposlední místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastříleli 5 branek do poločasu

Hosté nastoupili pouze v sedmi lidech, osmý hráč Jaroslav Šebetka dorazil až v průběhu prvního poločasu, takže Záhornice celkově hrály v osmi lidech. První poločas a celkově zápas byl tímto podstatně ovlivněn. Domácí byli jasně lepším týmem a bylo jen otázkou, kolik branek dokážou svému soupeři nasázet. Na první branku se čekalo překvapivě až do 12. minuty, kdy se dokázal poprvé v utkání prosadit Patrik Štěpán. O dvě minuty později již domácí vedli 2:0, mezi střelce se dokázal zapsat Pavel Náhlík. Hrálo se převážně na polovině hostů, kteří se zmohli pouze na odkopávání míčů na jediného vysunutého hráče svého týmu, a tím byl Jan Šmejkal, ale toho si domácí obránci dokázali s přehledem pohlídat. V 16. minutě se mezi střelce zapsal i nejlepší kanonýr domácích Luboš Janouch, pro kterého to byla 20. trefa v sezóně. Za tohoto stavu dorazil hostům Jaroslav Šebetka, který nastoupil do brány místo Tomáše Knoblocha, který se posunul do hřiště. Hosté začali hrát v osmi lidech. Domácí se dále tlačili do zakončení, ale hra neměla potřebnou úroveň, jelikož domácí s přehledem vedli a většinu svých šancí zakončovali lehkomyslně, nebo je skvěle vychytal brankář Jaroslav Šebetka. Do konce poločasu domácí dokázali ještě vstřelit dvě branky, kdy se mezi střelce dokázali prosadit podruhé v zápase Pavel Náhlík a Robert Eugeniusz Sarnecki. Poločas tak skončil 5:0 pro domácí. 

Zápas se již dohrával v tréninkovém rytmu

Ve druhém poločase již domácí začali hrát v tréninkovém rytmu, hosté působili odevzdaným dojmem a bylo jen otázkou, kolik branek dokáží domácí nastřílet. Hosté vytvořili obranný val, ve kterém se snažili bránit domácím akcím. Skóre se i díky pasivitě domácích neměnilo do 60. minuty, jelikož o výsledku utkání již bylo rozhodnuto a zápas se jen dohrával. Až v 63. minutě se domácí fanoušci dočkali další branky, když se dokázal prosadit i domácí matador Tomáš Brzák. O pár minut později se podruhé v utkání trefil Patrik Štěpán, když krásnou střelou z voleje nedal hostujícímu brankáři šanci. Zápas poté opět upadl do průměru a jen se dohrával, oba dva týmy už čekaly na konečný hvizd. Poslední slovo v zápase patřilo Radku Ouzkému, který přidal 8. branku svého týmu a uzavřel tak výsledek zápasu na konečných 8:0 pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


Běrunice B
Miroslav Fiferna (trenér): "V tomto utkání není co hodnotit, protože hosté hráli v osmi a kdyby odjeli s dvouciferným číslem, tak se nikdo asi z deseti diváků nedivil. Takové utkání je spíše za trest než pro potěšení."

Záhornice
Dominik Douša (záložník): "Bohužel jsme k utkání přijeli pouze v osmi lidech, soupeř byl jednoznačně lepší, hráli fotbal, a nás skvělými zákroky podržel brankář Jaroslav Šebetka, který plno šancí soupeře zlikvidoval. Kdyby Běrunice hrály naplno a proměňovaly své šance, tak bychom zde dostali tak 30 branek. Víc k tomu už není snad co dodat."



Sestavy


Běrunice B
P. Šafařík [-] - L. Fiferna [-] - R. Ouzký [-] , R. Sarnecki [-] , L. Janouch [-] , P. Ouzký [-] , R. Dvořáček [-] , P. Štěpán [-] , L. Hála [-] , P. Náhlík [-] , T. Brzák [-]

Záhornice
T. Knobloch [-] - V. Fuchs [-] , J. Šebetka [-] , P. Karásek [-] - P. Tyl [-] , D. Douša [-] - J. Šmejkal [-] - V. Brzák [-]

Místo: Běrunice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Karlík Milan - MAŠINDA Marek (N), FUCHS Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.