Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záhornice doma smůlu neprolomily


0

Záhornice přivítaly doma Vrbici, která vstupovala do utkání jako favorit. Papírové předpoklady se naplnily a hosté si odvezli tři body za jasnou výhru 7:0. Záhornice tak nedokázaly přerušit svou smůlu a pokračují dále v sérii proher, která čítá již nyní na jaře 6 proher. Na jaře navíc nedokázaly Záhornice získat ještě ani bod a v tabulce se krčí na 12. místě. Ziskem tří bodů zůstala Vrbice ve hře o druhé místo, na které nyní ztrácí pouhé dva body, v tabulce jí patří aktuálně 4. příčka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrbice rozhodla o své výhře již do poločasu.

Domácí nastoupili k dalšímu domácímu zápasu a snažili se nezopakovat předešlý debakl od Žitovlic, když doma prohráli 3:9. Soupeřem jim však byla Vrbice, která disponuje skvělou defenzivou a v posledních zápasech se jí probudil i střelecky jejich útočník Petr Herčík. Domácí opět měli problém se sestavou, což se jednoznačně i podepsalo na jejich předváděné hře. Hosté od úvodu dokazovali, že jsou favoritem utkání a do svého soupeře se náležitě pustili. V 11. minutě se poprvé radovali ze vstřelené branky, to když hosté využili chybu domácího brankáře Petra Donáta. Parádně se z třiceti metrů trefil hostující záložník David Suchochleb. Kvalita byla jednoznačně na straně hostí, kteří si vytvářeli šance jak na běžícím páse a bylo jen otázkou, kolik z toho dokážou proměnit. Na další trefu se tak nemuselo dlouho čekat, po kombinaci hostujících útočníků se dostal sám před brankáře Jakub Hejcman a nabídnutou šanci proměnil. Hosté se dostali do pohodlného dvoubrankového vedení a na další branku se čekalo až do 36. minuty, to se dokázal hlavou prosadit po rohovém kopu hostující Tomáš Midloch. Ze strany hostí to však ještě nebylo vše do konce prvního poločasu, protože se dokázal prosadit i druhý hostující útočník Petr Herčík. Hosté odcházeli do kabin za vedení 4:0 a o osudu zápasu již bylo rozhodnuto. 

Hosté dokázali přidat ještě tři branky.

Hosté byli při střelecké chuti i ve druhém poločasu. Domácí se snažili, ale většina jejich akcí končila na pozorné hostující obraně. Po pěti minutách odehraných ve druhé půli hosté dokázali vstřelit další branku, zasloužil se o to již podruhé v zápase Tomáš Midloch. Po dalších odehraných pěti minutách to již bylo 6:0 pro hosty, podruhé v zápase se dokázal prosadit David Suchochleb. Poslední zásah si hosté schovali do 62. minuty, kdy se také dokázal podruhé v zápase prosadit Jakub Hejcman. Za domácí byl nejblíže vstřelení čestného gólu Pavel Senohrábek, který se ocitl sám před brankářem. Zkusil ho přelobovat a míč již směřoval do sítě, ale na brankové čáře dokázal zasáhnout hostující obránce a odkopl míč do bezpečí. Ve zbytku zápasu se již jen dohrávalo, žádný tým již nedokázal proměnit své šance, a tak utkání skončilo jasným vítězstvím Vrbice v poměru 7:0

 

 



Ohlasy k zápasu


Záhornice
Dominik Douša (obránce): Soupeř nás jasně přehrál, byli lepší. Měli jsme za zápas pouze jednu šanci, ale neproměnili jsme jí. Jsme rádi, že jsme se vůbec sešli, tak abychom byli schopni odehrát zápas.

Vrbice
Roman Šimr (asistent trenéra): Dnes jsme byli od první minuty lepším týmem a bylo jen otázkou času, kdy a kolik gólů dáme. Soupeř bojoval, ale naší bránu prakticky neohrozil. Tři body z venku musíme potvrdit doma za týden v zápase s rezervou Běrunic.



Sestavy


Záhornice
P. Donát [-] - P. Šmejkal [-] , M. Rais [-] , M. Myška [-] (16. M. Vejs [-] ) , P. Karásek [-] - T. Knobloch [-] , D. Douša [-] , P. Kodera [-] , P. Tyl [-] - J. Šmejkal [-] (70. R. Douša [-] ) , P. Senohrábek [-] -

Vrbice
M. Pelc [-] - O. Machek [-] , M. Stryja [-] , J. Novák [-] - T. Midloch [-] , L. Mašek [-] , D. Suchochleb [-] , M. Jiránek [-] - P. Herčík [-] - J. Hejcman [-] , V. Adamec [-]

ŽK: 18. M. Rais , 88. D. Douša .
Místo: Záhornice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Karlík Milan - FUCHS Vlastimil (N), ZELINKA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.