FOTO: Křinec si doma poradil s béčkem Strak


Branky


0

Křinec odčinil prohru z minulého týdne ve Vestci a dokázal doma porazit b-tým Strak 4:0. Připsali si tak tři body do tabulky, kde domácím patří třetí místo s dvoubodovou ztrátou na druhé Žitovlice. Straky B naopak nadále pokračují na jaře v černé sérii proher, společně se Záhornicema se zatím pořád ještě neradovaly ze zisku alespoň bodu v jarní části. V tabulce se tak dále propadají, aktuálně jim patří 9. místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali potrestat dvě chyby hostů.

Domácí museli odčinit porážku z minulého týdne z Vestce a nastoupili aktivně proti svému soupeři, kterým bylo béčko Strak. Hosté se snažili protrhnout svou sérii proher a získat alespoň bod v Křinci. K tomu jim měl pomoci brankář Milan Dvořák. Byl to však právě on, kdo se podepsal pod první dvě branky domácích v prvním poločase. Domácí měli raketový start a již v 5. minutě se radovali z první branky, když využili chyby právě hostujícího brankáře a dokázali skórovat, prosadil se Pavel Brzobohatý. O deset minut později již to bylo 2:0, když dalšího zaváhání hostujícího brankáře využil skvěle hrající David Pěkný. Domácí byli lepším týmem, svým důrazem hosty nepouštěli k žádným větším akcím a naopak si vytvářeli šance, které však nedokázali proměnit. Do konce poločasu se již nikdo nedokázal zapsat mezi střelce, a tak odcházeli domácí spokojeně do kabin. 

Křinec dvě branky přidal a žádnou neinkasoval

Hosté do druhého poločasu vystřídali svého brankáře a úvod jim celkem vyšel, tlačili se do zakončení, ale opět dopláceli jako v předešlých utkáních na proměňování šancí. To Křinec si počínal lépe a 66. minutě navýšil své vedení již na tři branky, dokázal se prosadit nejlepší střelec domácího týmu Pavel Chvojka.  Poté domácí vystřídali a dali tak šanci si zahrát i ostatním hráčům z lavičky. Hosté se snažili, bojovali, ale prostě brána domácích byla pro ně jako zakletá. Poslední slovo v utkání tak opět patřilo domácím, konkrétně Lukáši Jouzovi, který uzavřel výsledek zápasu na 4:0 pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


Křinec
Miroslav Ettl (trenér): Do zápasu jsme nastoupili v plné sestavě a bylo to znát. Hostí jsme napadali už v rozehrávce a až na pár šancí jsme je k ničemu nepustili. Myslím si, že jsme soupeře kombinačně přehrávali a zaslouženě zvítězili. Jedinou nepříjemnou situaci ke konci prvního poločasu způsobili fanoušci z Vestce. Kdy při svém pyrotechnickém vystoupení zřejmě nechtěně ohrozili pomezního rozhodčí hostů.

TJ Straky B
Jaromír Soukal (trenér): V utkání jsme předvedli již lepší výkon než v minulém zápase proti Mcelům, vytvořili jsme si šance, ale bohužel nás opět trápí problémy v zakončení. Soupeř naopak dokázal potrestat naše chyby a dokázal vyhrát.



Sestavy


Křinec
A. Reich [-] - M. Linek [-] , V. Jouza [-] , P. Brzobohatý [-] , L. Novotný [-] (53. O. Trčka [-] ) - M. Žmolil [-] , D. Pěkný [-] (61. L. Jouza [-] ) - P. Chvojka [-] (78. P. Antůš [-] ) , M. Vymlátil [-] (68. M. Nýč [-] ) - A. Ahmetovič [-] (78. Š. Vondrlík [-] ) , L. Mitro [-]

TJ Straky B
M. Dvořák [-] (46. L. Digaňa [-] ) - J. Plaček [-] , M. Horáček [-] (61. J. Vítek [-] ) , M. Šrůt [-] , R. Vinkler [-] (46. J. Novák [-] ) , M. Türoczy [-] , J. Řehoř [-] , L. Macoun [-] , M. Kadeřábek [-] , R. Pečenka [-] , L. Sluka [-]

ŽK: 73. O. Trčka , 87. L. Jouza - 53. L. Sluka , 63. M. Šrůt .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Karlík Milan - HOLAS Robert (N), ŘEHÁK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.