Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mcely uštědřily svému soupeři "desítku"


Branky


0

Domácí Straky B nestačily na lídra tabulky Mcely a drtivě prohrály 3:10. V utkání dokázali hned tři hráči zaznamenat minimálně hattrick, Václav Löbl dokázal vstřelit dokonce čtyři branky. Straky B tak dále čekají na nějaký bodový zisk v jarní části, zatím patří společně se Záhornicema k jediným týmům, kterým se ještě nepodařilo bodovat. V tabulce jim patří 8. příčka. Naopak Mcely dále pokračují v suveréních výkonech v jarní části, když dokázaly všech dosavadních pět utkání vyhrát s úžasným skóre 27:6. V tabulce dokázali při zaváhání Křince navýšit náskok již na 10 bodů a zřejmě neohroženě kráčí za postupem do III. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Hojsák nasázel hattrick za šest minut.

Hosté přijeli do Strak s jasným cílem si odvést tři body, naopak domácí se snažili konečně doma bodovat. Úvod utkání patřil jednoznačně hostům, kteří hráli rychlý a kombinační fotbal. Již v 5. minutě se dočkali, když se dokázal prosadit hostující Václav Klouček. O pár minut již to bylo pro hosty mnohem veselejší, když svůj první zářez na pažbě v utkání zaznamenal Václav Löbl. Jiskru naděje pro domácí rozkřesal v 26. minutě domácí Jan Řehoř, když parádně trefil z přímého kopu. Radost domácích však trvala pouhé dvě minuty, to odstartovala skvělá šestiminutovka Martina Hojsáka, kdy během této doby stihl zaznamenat svůj čistý hattrick. Zároveň tak dokonale zmrazil veškeré ambice domácích na obrat v utkání a stanovil poločasový výsledek na 5:1 pro hosty.

 

 

Gólové představení hostujícího Václava Löbla.

Do druhé půle za jasného vedení hostující trenér provedl změny v sestavě, dal šanci ostatním hráčům z lavičky, stáhl ze hry Martina Hojsáka a do útoku místo něj vysunul Václava Löbla. Domácí naopak nastoupili do druhého poločasu něco s výsledkem udělat a potrápit lídra tabulky. To se jim podařilo pár minut po začátku druhého poločasu, když se podruhé v zápase prosadil skvěle hrající domácí Jan Řehoř. Paradoxně obdržená branka povzbudila k vyšší aktivitě hosty, kteří o pár minut přidali další branku zásluhou Dominika Fejéra. Hosté jednoznačně dominovali a aktivním presingem nutili domácí obránce k chybám, které poté dokázali trestat. Zde se ukázal skvělý tah trenéra, když rychlonohý Václav Löbl dokázal potrestat několik těchto chyb a své samostatné úniky proměnit v gólové zakončení v 60., 63. a 79. minutě. Samotný hráč tak dokázal navázat na svou první trefu z prvního poločasu dalšími třema brankami, a tím uzavřel jeho celkový účet na čtyři branky v utkání. Nic na tom nezměnilo to, že o dvě minuty dříve se za domácí potřetí v zápase prosadil opět Jan Řehoř. Pověstnou "desítku" završil minutu před koncem hostující Jaroslav Mareček, hosté tak domácím uštědřili pořádný příděl na jeho vlastním hřišti a odvezli si tři body za výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Straky B
Jaromír Soukal (trenér): Hráli jsme s mužstvem, které je po právu na prvním místě. Do utkání jsme vstoupili naivně, soupeř nás dokázal potrestat. Poté se nám povedlo snížit, ale soupeř dokázal rozhodnout již do poločasu. 4 branky padly po našich chybách, ale na to se vymlouvat nemůžu, jelikož soupeř byl mnohem lepší a dokázal si vytvořit i další šance, nejen ty po našich chybách. Rád bych vyzdvihl Honzu Řehoře, který se snažil naší hru rozhýbat a dokázal vstřelit hattrick. Jinak nezbývá nic jiného než soupeři pogratulovat k vítězství.

Mcely
Petr Hájek (trenér): Utkání jsme chtěli vyhrát a podařilo se nám to splnit již do poločasu. Do druhého poločasu jsme prostřídali sestavu, aby si zahráli i ostatní, na hrot jsem vysunul Václava Löbla a toto rozhodnutí se mi vyplatilo, za což jsem moc rád. Zároveň se nám podařilo opět navýšit náskok v tabulce již na 10 bodů, když Křinec zaváhal ve Vestci. Chtěl bych touto cestou i pogratulovat Vestci k vítězství. Jako odchovanec Vestce vím, jak moc je důležitá výhra v derby.



Sestavy


TJ Straky B
L. Digaňa [-] - M. Váša [-] , V. Poláček [-] , J. Řehoř [-] , R. Pečenka [-] , P. Janák [-] , M. Horáček [-] , M. Kadeřábek [-] , A. Vasiľ [-] , L. Sluka [-] , M. Šrůt [-]

Mcely
D. Bartoš [-] - J. Němeček [-] , J. Kulhánek [-] - V. Klouček [-] , J. Mareček [-] , V. Löbl [-] - D. Fejér [-] , M. Hojsák [-] , M. Hojsák [-] - J. Kosina [-] (46. J. Řanda [-] ) , J. Pažout [-]

ŽK: 9. M. Šrůt - 13. J. Řanda , 41. M. Hojsák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Novák Kamil - ŘEHÁK Martin (N), HOJSÁK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.