3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dlouhopolsko podruhé za sebou doma zvítězilo


Branky


0
Fotbalisté Dlouhopolska přívitali ve třetím domácím utkání jara tým Hrubého Jeseníku B. Domácí chtěli potvrdit domácí výhru z minulého kola kdy ve šlágru kola porazili Žitovlice a zároveň měli soupeří co vracet, když na podzim prohráli na hřišti Hrubého Jeseníku B 5:2. To se jim nakonec podařilo, když vyhráli 3:1. Dlouhopolsku tak patří 3. místo v tabulce s 9 bodovou ztrátou na první Mcely, Hrubý Jeseník B je v tabulce šestý.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení po standardních situacích

Utkání se hrálo  již od úvodních minut na velmi těžkém povrchu, což se projevovalo na hře obou týmů. Ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu, a tak se hra v úvodu odehrávala většinou ve středu hřistě s velkým množstvím osobních soubojů. Už od začátku bylo jasné, že utkání bude velmi tvrdé a bojovné, čemuž taky odpovídal počet žlutých karet na konci zápasu. Jako první se osmělili domácí a v 26. minutě se ve skrumáži před brankou hostí po rohovém kopu prosadil domácí Pavel Kříž a poslal SKD do vedení. Tato branka přidala domácím na sebevědomí a za nedlouho se v 31. minutě prosadil hlavou po výborně zahrané standartní situaci famózně hrající kapitán Martin Hájek a zvýšil na 2:0 pro domácí. Tímto gólem se domácí hráči nechali ukolébat, a tak přišly dvě šance i na druhé straně. Z jedné z nich ve 40. minutě nastřelil hostující útočník tyč a s následující dorážkou si domácí golman Jan Budai dokázal poradit. Takže se šlo do kabin za stavu 2:0 pro domácí.

Druhý poločas nabídl drama

Domácí hráči jakoby se nepoučili z předešlého utkání s Žitovlicema a začátek druhé půle lehce podcenili. Toho využil ve 53. minutě hostující Tomáš Vyskočil a hlavou po rohovém kopu nedal domácímu brankáří šanci a snížil na 2:1.Od té doby byl k vidění fotbal nahoru dolu, velké množství zahozených šancí na obou stranách. S blížícím se koncem utkání přibývalo faulů a ostrých zákroků, za které se žlutilo na obouch stranách. Hosté poté poslali na hřiště dva hráče z A-týmu Hrubého Jeseníku a na jejich hře to bylo znát. Čím dál více tlačili domácí před vlastní šestnáctku, ale tam vždy naráželi na skvěle fungující obranu domácích. Nakonec toho využil v 87. minutě po rychlém brejku domácí Jakub Kříž a zvýšil na 3:1 pro domácí. Na tuto branku již nedokázali hráči hostí odpovědět, a tak zůstali tři body na hřišti SK Dlouhopolsko.


Ohlasy k zápasu


Dlouhopolsko
Daniel Jindra (záložník): Věděli jsme, že nás čeká těžký match a nedostaneme nic zadarmo. My jsem chtěli potvrdit předešlou výhru proti Žitovlicím a jsme rádi, že se nám to podařilo.Zápas byl hodně o osobních soubojích a tvrdých zákrocích. Přišlo mi, že nemá rozhodčí zápas pod kontrolou. Každopádně bych rád pochválil všechny kluky z manschaftu za předvedený výkon a za zisk tří bodů, díky kterým jsme udrželi kontakt s čelem tabulky.

Hrubý Jeseník B
Tomáš Jirouš (záložník): První půle byl pro nás spíš boj s terénem než se soupeřem. Ze hry jsme moc neměli, soupeř nás přehrával a dokázal nám vstřelit dvě branky.Druhou půlku už to bylo o trošku lepší, nějaké šance jsme si vypracovali,ale ani tak to nestačilo...



Sestavy


Dlouhopolsko
J. Budai [-] - J. Kročák [-] , L. Štus [-] (46. J. Švoma [-] ) , D. Jindra [-] , J. Sisák [-] (60. J. Kříž [-] ) , V. Bareš [-] , L. Seifert [-] , L. Košátko [-] , P. Kříž [-] , M. Hájek [-] , J. Kříž [-]

Hrubý Jeseník B
L. Pulda [-] - T. Rais [-] (57. M. Ott [-] ) , M. Lejnar [-] , P. Otta [-] (46. D. Hájek [-] ) , J. Hájek [-] , R. Stránský [-] , T. Jirouš [-] , Š. Šona [-] , T. Vyskočil [-] , T. Rybín [-] , J. Jeník [-]

ŽK: 78. J. Švoma - 28. P. Otta , 61. J. Hájek .
Místo: Dlouhopolsko. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Voborník Josef - KŘÍŽ Radek (N), FRCEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.