0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TOP: Favorit z Dlouhopolska se gólově neprosadil


Branky


0

Dlouhopolsko patřilo na podzim ke špici tabulky se ztrátou čtyř bodů na vedoucí Mcely. Křinci patřila po podzimní části osmá příčka se tří bodovou ztrátou na soupeře z Dlouhopolska. Mírným favoritem v tomto duelu byl tudíž domácí tým SKD. Dlouhopolsko mělo Křinci co vracet. V prvním podzimním duelu totiž Křinec na domácí půdě zvítězil v  poměru 2:1, což slibovalo vyrovnané a bojovné utkání.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva vyčkávála na chyby soupeře

První poločas nabídl spoustu osobních soubojů, což vyhovovalo především na těžkém terénu rychlým záložníkům obou mužstev. Pozorné obrany na obou stranách nedovolovaly další rozvinutí útočných akcí. První poločas tak skončil zaslouženou bezbrankovou remízou.

 

Rozuzlení zápasu přišlo v samotném závěru utkání.

Ve druhém poločase, jakoby mužstvo domácích nalezlo svou formu z podzimní části a začalo hostující Křinec přehrávat kombinačně. Mužstvo Křince se chvílemi zmohlo jen na dlouhé nakopávané míče, se kterými si dobře hrající obrana domácích poradila. S postupem času si domácí vytvořili několik vyložených příležitostí, se kterými si však brankář hostů Aleš Reich bravurně poradil. Díky jeho skvělým zákrokům držel svůj tým stále ve hře.

 

Mužstvo hostí se po několika promarněných gólových příležitostech Dlouhopolska začal probouzet a vyrovnávat se herně soupeři. Nebezpečné situace hostů se rodily především po standartních situacích. Z jedné takové se po rohovém kopu v 75. minutě prosadil hlavou záložník hostů Marek Vymlátil a poslal Křinec do vedení. Domácí se okamžitě po obdržené brance vrhli do útoku ve snaze vyrovnat.

 

Domácí chtěli urvat ze zápasu aspoň bod, a tak otevřeli svou hru, čehož v 88. minutě po chybě sudího a nesprávně ponechané výhodě využil po sedmiminutovém pobytu na trávníku hostující Marek Nýč. To byla pro domácí těžká rána, z které se již do konce utkání nevzpamatovali.

 

Za hráče utkání byli zvoleni oba brankáři, kteří předváděli famózní zákroky!

 



Ohlasy k zápasu


Dlouhopolsko
Daniel Jindra (záložník): První půle byla vyrovnaná. Obě mužstva dobře bránila a hrála spíše na brejky. V druhé půli jsme byli lepším týmem, jen chyběl klid a štestí v koncovce. Křinec nás potrestal ze standartky po rohovém kopu. Druhý gól padl po ošemetné situaci, kdy sudí nechával nesmyslnou výhodu. Každopádně se nebudeme vymlouvat a za ztrátu bodů si můžeme především sami, protože šance jsme si vypracovali, ale neproměnili. Nezbývá než pogratulovat soupeři a soustředit se na další match v Košíku.

Křinec
Miroslav Ettl (trenér): Čekali jsme těžké utkání na špatném terénu , což se potvrdilo. První poločas mnoho fotbalových zážitků nepřinesl ani z jedné strany. Myslím si, že víc šancí bylo na naší straně. Rozhodla druhá polovina zápasu, kdy jsme ustáli tlak domácích. Podržel nás brankář A.Reich, když kryl dvě 100% šance domácích. Hra se opět vyrovnala a z centrovaného přímého kopu jsme šli do vedení . Po naší zbytečné červené kartě už šlo jen o to neinkasovat. A musím pochválit obranu v čele se stoperem Vaškem Jouzou. V závěru se nám povedlo vedení navýšit po chybě domácího brankaře.



Sestavy


Dlouhopolsko
J. Budai [-] - J. Kříž [-] , M. Hájek [-] , L. Štus [-] - J. Pecen [-] (18. M. Flídr [-] ) , L. Košátko [-] , D. Jindra [-] - J. Sisák [-] , M. Vaníček [-] - O. Šeruda [-] , J. Budai [-] (56. P. Hingar [-] )

Křinec
A. Reich [-] - L. Mitro [-] (58. M. Vymlátil [-] ) - D. Holas [-] (79. R. Melounek [-] ) - - D. Pěkný [-] , Š. Vondrlík [-] (58. M. Vymlátil [-] ) , P. Chvojka [-] , M. Linek [-] (81. M. Nýč [-] ) , L. Jouza [-] , L. Novotný [-] , O. Trčka [-] , V. Jouza [-]

ŽK: 90. M. Hájek - 25. L. Jouza , 65. D. Pěkný , 79. M. Vymlátil . ČK: 86. M. Vymlátil .
Hráči zápasu: J. Budai - A. Reich .
Místo: Dlouhopolsko. Počet diváků: 12. Rozhodčí: MANŽEL Tadeáš - VOCÁSEK Dominik (N), HOLAS Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.