A. Dejmek 60. (p.)
M. Zámečník 86. (p.)
2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí chtěli potvrdit tři body z Volar, ale hosté nakonec vezou výhru z těžkého a pohledného utkání domů


Branky


60. A. Dejmek (p.) , 86. M. Zámečník (p.) - 8. J. Vlček , 41. D. Trojan , 68. K. Penzenstadler
0

Domácí hrají na jaře velmi dobře a hosté se o tom přesvědčili. Byť byli lepší herně, ale domácí snahou a tvrdou, ale fér hrou je trápili celé utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vitějovičtí šli za svým cílem udržet druhé místo a první poločas patřil jim

Hosté do utkání vlítli, rychle získali převahu a vsítili již v 8. minutě branku. Svou převahu si udržovali prakticky po celé první dějství. I když domácí zlobili, tak nenacházeli protizbraň na dobře bránicí hosty. Téměř celé první dějství to byl boj, který byl veden v rámci pravidel. Hodně kontaktů, dost rozhárané hry, to vše bylo pro hosty dobré na jejich mlýn. V závěru této části hry šli na konec Vitějovičtí do dvoubrankového vedení a to bylo rozhodující.

Druhé dějství se hrálo podle stejných not. Hosté prokázali svou zkušenost a domácím nedovolili ani bod.

V této části se hrálo téměř stejně. Kombinační a techničtí hosté se ke své hře moc nedostávali. Domácí se snažili vsítit kontaktní branku. Bylo to bojovné utkání, které moc zábavy nenabídlo, ale herně se dělo dost. Dubští nedali hostům nic zadarmo a Vitějovičtí se na vše hodně nadřeli. Po půlhodině přišla domácí chvilka a vsítili kontaktní branku. To Dubské nakoplo a najednou jich bylo plné hřiště. Jenže z jejich tlaku to nakonec byli hosté, kdo se prosadil, a v 68. minutě rozhodli třetí brankou. Závěr utkání byl sice hektický, ale zkušenost Vitějovických slavila úspěch a odvezli si tři body, které znamenají, že letos skončí druzí.



Ohlasy k zápasu


TJ Dub
Václav Novák, kapitán: Bylo to dobré utkání. My jsme věděli, že Vitějovice jsou letos hodně silné, a my jsme je dnes hodně zlobili. Škoda, že nám nevyšla aspoň remíza. Hosté ukázali svou sílu.

TJ Vitějovice
Václav Ludačka, vedoucí týmu: Dnes to bylo vydřené a po zásluze vezeme tři body. Dub ukázal svou sílu a za jeho hru ho chválím. My tak budeme druzí a to je dobrá výchozí pozice pro příští sezónu.



Sestavy


TJ Dub
V. Novák [-] - M. Zámečník [-] , V. Soumar [-] , L. Friš [-] , A. Dejmek [-] , P. Stropnický [-] , R. Bartůněk [-] , D. Bartizal [-] , K. Novák [-] (70. M. Troller [-] ) , M. Pravda [-] , J. Podzimek [-]

TJ Vitějovice
P. Fučík [-] - P. Novák [-] (81. J. Mareš [-] ) , M. Raušer [-] (68. J. Penzenstadler [-] ) , J. Vlček [-] (89. R. Kunc [-] ) , J. Doubek [-] , R. Doubek [-] (89. R. Tobiaš [-] ) , K. Talafous [-] , D. Trojan [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , M. Ludačka [-]

ŽK: 47. V. Soumar , 76. D. Bartizal - 64. K. Talafous , 85. M. Raušer , 85. K. Penzenstadler , 87. J. Mareš . ČK: 95. J. Mareš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Heinzl Václav - BÁRTA Pavel (N), KLEIN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.