Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Husinečtí si spravili v posledním utkání doma chuť a Volarské vyprovodili přídělem pěti branek


Branky


0

Hosté jen v jedenácti a s vidinou konce soutěže v Husinci nic nepředvedli a odjeli od Blanice k Vltavě s nepopulárním bůrem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V této části utkání hosté ještě stačili a domácí šli šťastně do vedení

První poločas dal trochu zavzpomínat na staré časy, kdy oba soupeři hráli čelo soutěže a přetahovali se v boji o postup. Jenže vzpomínky jsou vzpomínky.  Hrálo se vyrovnané utkání. Volarští začali zodpovědně odzadu a byli domácím silným soupeřem. Husinečtí byli sice víc na míči a měli i větší chuť do hry. Hosté ale bránili zodpovědně a hlavně precizně. Kneifl, Štangret i Zelený své šance nevyužili a tak to dlouho bylo bez branek. Ve dvacáté čtvrté minutě se dostal do dobré šance Michal Předota a vsítil první branku zápasu. Hosty tato branka však dolů nedostala a stále se snažili hrát vyrovnanou partii. Do šancí se dostali Vít Wagner a Iliev z trestného kopu, ale branku neohrozili. Volarským, kterým chybělo několik hráčů včetně bratří Sedláků, se prakticky nezmohli na solidní útočnou akci a tak za jednobrankovou ztrátu v poločas byli rádi.

Druhé dějství přineslo ještě vyrovnanou čtvrthodinku a potom došly hostům síly

V druhém poločase to bylo prvních patnáct minut podobných prvnímu. Volarští vyztužili střed obrany a hlavně nepouštěli domácí ke kombinaci. Vše zlomila šedesátá minuta, která rozhodla o osudu zbytku zápasu. Radim Kneifl si zaběhl za obranu a dal druhý gól Husince. Hosté se sice ještě snažili a nejlepším jejich hráčem Vítem Wagnerem snížili v 68. minutě, ale to bylo vše. Po této brance domácí zvýšili obrátky a hosté začali ztrácet na síle i efektivitě a hlavně rychle jim docházely síly. Od 75. minuty, kdy přidal jejich hráč Miroslav Wágner třetí branku, bylo rozhodnuto. Zápas vzal jednoznačný směr a to v podobě zvýšení převahy Slavoje, který přidal ještě Štangretem a Novotným dvě branky. Slavoj tak od Blanice poslal hochy z Volar k Teplé Vltavě s nepopulárním bůrem.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Volary
Michal Kalík, hráč Tatranu: Dnes to bylo půlhodiny dobrý. Poločas jsme ještě zvládli, ale ve druhém to již nebylo k tomu. Už aby to příští týden skončilo a pokud se ve Volarech stav fotbalu nezmění, tak nevím, jaký bude příští ročník.



Sestavy


TJ Slavoj Husinec
P. Socha [-] - R. Kneifl [-] , L. Novotný [-] , I. Štangret [-] , R. Tichý [-] , M. Předota [-] (62. E. Rauscher [-] ) , J. Havlíček [-] , M. Wágner [-] , P. Zelený [-] , J. Pešek [-] , M. Vazur [-]

TJ Tatran Volary
J. Toman [-] - L. Iliev [-] , D. Dyba [-] , V. Wagner [-] , L. Hybner [-] , S. Mach [-] , F. Podracký [-] , M. Podracký [-] , A. Wimberský [-] , M. Kalík [-] , M. Pospíšil [-]

ŽK: 39. L. Hybner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - OSTÁDAL Petr (N), MIKŠÍK Vilem (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.