1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ve Volarech se Záblatí přiblížilo B třídě


Branky


0

Volarský Tatran se Záblatím vždy hrál o vyšší mety, než v tomto zápase. Hosté v prvním poločase kontrolovali vývoj zápasu, ale v druhém vypadli na půlhodiny z rytmu a byli rádi, že domácí dali jen jeden gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli v prvním poločase lepší tým a potvrdili to dvěma zásahy, když v brance domácích byl na místě gólmana hráč Michal Pospíšil

Na velmi nerovném hřišti, které hosté hodnotili, jako nejhorší na kterém kdy hráli, se Záblatští v první polovině zápasu drželi víc na míči, získali převahu a domácí nepustili téměř k ničemu. Domácí museli nastoupit v brance s Michalem Pospíšilem, který je jinak obráncem, ale hosté ho šetřili. Od úvodních minut se hrál opatrný fotbal, kdy Volarští se téměř nedostali za půlku. Hostující celek se netají, že jeho úkolem do posledních kol je uhrát potřebný počet bodů k postupu a tomu podřídili taktiku a za poločas vsítili dvě branky klidu.

V druhém poločase hosté začali hrát, jako by se nic nemohlo stát, a dovolili Tatranu snížit. Domácí z tlaku ale nedali nic a hosté trestali z ojedinělého protiútoku a rozhodli třech bodech pro sebe

Do druhého dějství Záblatští jako by nenastoupili a zůstali na dlouho v šatně. První hrozba Michala Sedláka nebyla vzata v potaz a tak přišel trest. Martin Sedlák, domácí kanonýr, po ose Lukáš Iliev, Petr Sedlák zužitkoval jejch nahrávky a snížil. Domácí se dostali do zápasu. Volarští zpřesnili kombinaci a šli do mírného tlaku. Jenže jejich pokusy byly zachytávány dobře hrající obranou a několikrát se vyznamenal gólman Kuttenberg. Byla to taková hluchá pětadvacetiminutovka, kdy Volarští nevyužili možnosti k vyrovnání a hosté z ojedinělého protiútoku zahrozili a přidali třetí branku. To byl rozhodující moment utkání a pro domácí znamenal konec naděje na zisk alespoň bodu. V závěru utkání ještě fauloval Pospíšil hostujícího Halounka ve vápně. Přesný rozhodčí Sýkora to měl jednoduché a odpískal pokutový kop, který proměnil Miroslav Kolafa, a bylo po zápase.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Michal Kalík hráč Tatranu: V prvním poločase to byl z naší strany ustrašený výkon a hosté nás lehce přehráli. Když jsme snížili věřil jsem ve vyrovnání, ale Záblatí hrálo v obraně dobře a výborně chytal gólman.

TJ Sokol Záblatí
Lukáš Sarauer trenér: Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř. Do Volar jsme vždy jeli s tím, že to bude boj. V prvním poločase jsme hráli to, co jsme si řekli před zápasem. Od začátku soutěže chceme postoupit do krajské B třídy a tak tomu podřizujeme vše. Dnes to bylo dobré jen v prvním dějství. V druhém poločase dali domácí branku, dostali se do zápasu a my jen díky obraně a gólmanovi jsme udrželi vedení. Vše rozhodl, náš šťastný třetí gól to nás uklidnilo a závěr byl již dobrý. Již nyní se těšíme na souboj s Vitějovicemi za týden doma, pokud ho zvládneme tak bez ohledu na poslední kola budeme moc slavit postup.



Sestavy


TJ Tatran Volary
M. Pospíšil [-] - M. Peter [-] , M. Sedlák [-] , L. Hybner [-] , M. Sedlák [-] , M. Podracký [-] , F. Podracký [-] , M. Kalík [-] , L. Iliev [-] , A. Wimberský [-] , P. Sedlák [-]

TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - M. Grametbauer [-] , M. Janošťák [-] (76. J. Kvasnička [-] ) , F. Kolda [-] , J. Lukeš [-] - D. Lachkovič [-] , A. Černý [-] (86. M. Sova [-] ) , J. Hálek [-] (71. V. Sova [-] ) - J. Klabouch [-] (60. P. Halounek [-] ) , M. Kolafa [-] - T. Had [-]

ŽK: 4. M. Sedlák , 72. M. Kalík - 48. M. Janošťák , 70. J. Hálek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sýkora Pavol - MIKŠÍK Vilem (N), KOLAFA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.