Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vitějovičtí v zápase s Hoštickými dominovali a v poločase bylo rozhodnuto.


Branky


14. M. Raušer , 24. R. Doubek (p.) , 25. V. Ludačka , 29. M. Raušer , 31. M. Raušer , 50. M. Trojan , 55. K. Talafous , 77. K. Talafous , 87. J. Vlček - 16. M. Vincík
0

Hosté přijeli do Vitějovic bez kapitána Tůmy a bylo to znát. Domácí se do tradičního rivala pustili s chutí a prakticky za poločas rozhodli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do čeho Vitějovičtí po čtvrhodince kopli spadlo do branky.

Hosté předcházela solidní pověst a tak se čekal vyrovnaný zápas. Jenže to, co se odehrálo od 14. minuty do konce prvního poločasu, bylo nevídané.

První čtvrhodinka opatrného fotbalu z obou stran skončila střelou Miroslava Raušera, která zapadla do svatyně Jana Kadlece a odstartovala domácí tlak. Hosté sice ještě drželi míč i hru v solidních mezích, ale střely jejich útočníků Jaroslava a Zdeňka Mrázových končili mimo, nebo je chytil Fučík v brance domácích. Definitivní konec hostující snaze dal ve 24 minutě Radek Doubek, který posílá domácí do dvoubrankového vedení a tím se začala jízda Vitějovických Osulských loupežníků. Ti hned z následujícího protiútoku přidali třetí a do poločasu ještě dvě branky a bylo rozhodnuto. Ne, že by hosté hráli špatně, ale domácí se dostali do zápasu, kde do čeho se kopne, to skončí v síti.

Druhý poločas domácí již kontrolovali a pokračovali ve střílení branek.

Vitějovičtí pokračovali ve stylu s jídlem roste chuť a již v 50. minutě přidali šestý a v 55. sedmý gól a tím rozhodli o všem. Hosté z pod Boubína byli jak opařeni a nic jim nevycházelo. Ne, že by to byl tak jednoznačný zápas, ale jejich snaha rychle končila na s chutí hrajících domácíh, kteří měli svůj den. Pro hosty je výsledek až moc krutý, ale bohužel takové zápasy se zkrátka hrají. Nedělní zimně jarní odpoledne tak vitějovické diváky hřálo nejen klobásou a svařákem, ale i fotbalem, ve kterém domácí servírovali devět kostek cukru.



Ohlasy k zápasu


TJ Vitějovice
Václav Ludačka: Dnes to byl zápas, kdy tam klukům spadlo úplně vše. Hoštické dnes lituji, oni nehráli tak špatně a ten výsledek je pro ně krutý. Naši hráli velmi dobře, ale jak říkám kluci z Hoštic to dnes schytali až moc.

FC Šumavské Hoštice
Jaroslav Chán, vedoucí Šumavských Hoštic: Já nevím, tady není co hodnotit. Vše rozhodla pasáž od 25. minuty, kdy domácí do čeho kopli skončilo v naší brance. Dnes to byl opravdu den blbec, jak počasím, tak výsledkem.



Sestavy


TJ Vitějovice
P. Fučík [-] - M. Trojan [-] , M. Raušer [-] (46. J. Doubek [-] ) , P. Novák [-] , V. Ludačka [-] (72. R. Tobiaš [-] ) , R. Doubek [-] , K. Talafous [-] , D. Trojan [-] (68. L. Královský [-] ) , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , J. Vlček [-]

FC Šumavské Hoštice
J. Kadlec [-] - J. Hodina [-] , Z. Mráz [-] (39. J. Vávra [-] ) , J. Mráz [-] , T. Topka [-] , M. Vincík [-] , M. Vašura [-] (55. F. Půbal [-] ) , M. Hrabák [-] , M. Procházka [-] , P. Pahorecký [-] , V. Pešl [-]

ŽK: 39. V. Ludačka - 3. M. Hrabák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sýkora Pavol - ŠKOLA Karel (N), FLEISCHMANN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.