Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 11:30

16.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volarská rezerva pokračuje ve špatných výkonech


Branky


0

 Hosté si tak podruhé na Volarských vylepšili body i skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rezerva stačí vždy poločas a v druhém odejde.

Tatran Volary A a Tatran Volary B by daly dohromady jeden solidní tým, ale na to zdejší funkcionáři asi neslyší a drží nesmyslně dva týmy, kde výsledkem je marný boj o fotbal.

   Béčko hostilo soupeře prvního týmu z minulého kola a bylo to podobné. Vitějovičtí s chutí a v pohodě hráli, co potřebovali a na volarském drnovišti se lépe pohybovali. Roztažená hra po celé ploše s dobrým přechodem do útkou. Svou sílu ukázali hosté již v šesté minutě, kdy šli Michalem Trojenem do vedení. Tato branka dala ráz celému utkání ve kterém hosté diktovali tempo hry. Po brance začali Vitějovičtí hrát a domácí dostali pod tlak. Ne, že by Volarští nechtěli, nebo na Vitějovické neměli, ale pro ně vše končilo nepřesnou kombinací a mizernou koncovkou. Když se už dostali do šance, končilo to za brankou, nebo v náručí Fučíka. Ve 24. minutě dali hosté druhý pojišťovací gól a již nic nepřpustili. Hráli co potřebovali a Doubka s Ludačkou ještě výborně vychytal Jarkovský. Poločas skončil a hosté byli v pohodě.

Druhý poločas byl ve znamení kontroly hry hostí, kteří se ziskem tří bodů udržují za Záblatím v boji o možný postup.

Druhý poločas byl ve stejné režii prvního. Oba Doubkové společně s Trojanovými drželi volarské daleko na dostřel své branky a svůj náskok ještě zvýšili. Václav Ludačka a Miroslav Raušer předvedli jak se zakončuje a v podstatě si po dobrém kolektivním výkonu dokráčeli Vitějovičtí pod Bobíkem pro tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary B
Karel Neumann, hráč: Je to pořád stejné. Poločas hrajeme jakž takž, ale přijdou hloupé chyby a je po zápase. Dnes nám Vitějovičtí dali lekci v zakončení.

TJ Vitějovice
Radek Doubek, kapitán hostí: Chtěli jsme tři body a ty jsme zde získali. Na hrozném hřišti, kde se nedal kontrolovat míč, jsme to zvládli a těším se na další zápasy.



Sestavy


TJ Tatran Volary B
J. Jarkovský [-] , P. Zelenka [-] - M. Laci [-] , A. Bledý [-] , P. Trančík [-] , D. Žárovský [-] , K. Neumann [-] (70. F. Muzika [-] ) , V. Sivák [-] , P. Zvonek [-] , E. Hána [-] , M. Muzika [-]

TJ Vitějovice
P. Fučík [-] - M. Trojan [-] (70. J. Doubek [-] ) , M. Raušer [-] (68. J. Vlček [-] ) , P. Novák [-] (80. R. Tobiaš [-] ) , V. Ludačka [-] , R. Doubek [-] , D. Trojan [-] , K. Talafous [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , M. Ludačka [-]

ŽK: 22. K. Neumann - 34. K. Penzenstadler , 89. M. Ludačka .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PÁNEK Milan - POSPÍŠIL Michal (N), LUDAČKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.