Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 10:30

16.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí si otevřeli u Blanice střelnici a odnesli to Hraničáři z Borových Lad.


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství domácí vsítili sedmičku a bylo hotovo. Hosté věděli, co je čeká, ale desítku nechtěli.

Jen prvních deset minut vydrželi hosté nápor domácích, kteří se po tuto dobu zastřelovali, aby potom zabrali a začali střelecké hodování. V Záblatí se hraje vždy v neděli před obědem a servíruje se tak porce k dobrému obědu v podobě fotbalového menu. Dnes to byla desítka v síti hostujícího Richarda Háši a tak na husičku se šlo určitě spokojeně. Účet dne otevřel v nešťastné 13. minutě pro hosty Václav Janoušek a poté to již šlo ráz na ráz. Záblatští byli u všeho dřív,  důraz, chuť i přesná muška znamenaly, že za šest minut to bylo tři nula a v podstatě zápas skončil. Hraničáři ne, že by složili zbraně, ale na domácí zkrátka neměli. Byl to zápas, kde by se lidovou hantýrkou dalo říci one tým show. Hosté byli slušným poraženým a nekladli odpor.  Do poločasu se to vyšplhalo na sedm kulí jako v Sarajevu a bylo po všem. Domácí zbraně byly přesné a tak hostům zbývala jen trestná kola. I tak marná byla jejich snaha a za poločasovou pauzu byli rádi.

Druhý poločas přinesl údržbu a tři gólové zářezy na cestu do Borových Lad.

Druhý poločas je logické, že se jen dohrával. Domácí polevili, někdy až moc a tak Adam Kuttenberg měl možnost ukázat své umění. Celek ze středního toku Blanice ale nepřipustil  žádnou komplikaci a přidal ještě tři branky. Zde nejde ani popisovat, kolik ještě mohlo padnout branek a jak se kdo prosazoval. Hraničáři byli v podstatě od sedmé branky a celý druhý poločas dobrým sparing partnerem.  Co dodat závěrem, bylo to utkání plné pohody a dvou hatriků Jakuba Klaboucha a Tomáše Hada.



Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Borová Lada
Josef Kočí, hráč: Co chceš říct k takovému zápasu. Po minulém týdnu, kdy jsme doma konečně zabrali, přijde tohle. Ne, že bychom sem jeli vyhrát, ale pro desítku jsme sem určitě nejeli. Musíme rychle na tenhle debakl zapomenout a začít doma od nuly. Jinak domácím blahopřeji.



Sestavy


TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - V. Sova [-] , M. Grametbauer [-] (63. V. Rosenbaum [-] ) , F. Kolda [-] - T. Had [-] , J. Hálek [-] (60. J. Kvasnička [-] ) , A. Černý [-] , D. Lachkovič [-] (46. M. Sova [-] ) , V. Janoušek [-] - M. Kolafa [-] , J. Klabouch [-] (46. P. Halounek [-] )

TJ Hraničář Borová Lada
R. Háša [-] - J. Zbořil [-] (22. R. Hušek [-] ) , V. Tran [-] , M. Roučka [-] , V. Kočí [-] , J. Miko [-] , J. Kočí [-] , M. Smatana [-] , A. Nahodil [-] , J. Petráň [-] , M. Vokurka [-]

ŽK: 45. M. Vokurka , 88. J. Miko .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sýkora Pavol - KOLAFA Jan (N), SOVA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.