1:1
(0:0)
69. J. Mráz
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola nezklamal


Branky


67. D. Chvál - 69. J. Mráz
0

Kontaktní fotbal a znalost svého hřiště znamenala, že v sousedském derby se bral bod na obou stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl zajímavý boj na obou stranách. Zhuštěný střed, který byl těžko k překonání a vynikající obrany s gólmany za zády, přinesly bezbrankový stav.

Od začátku se hrál zajímavý fotbal, který sousedské derby přineslo. Hosté mohli pod Mářský vrch přijet na kole, ale přece jen dlouhý kopec, který by museli absolvovat by byl nad síly a není radmo jej pokoušet, dojeli svými vozy. Pěkná návštěva, kdy i za chladného odpoledne přišlo na sto diváků sledovat boj, který jsme označili šlágrem víkendu.

  Od začátku oba týmy provedly zátaras na polovině a tak to přes zhuštěný střed nešlo. Domácí se snažili o brejky z křídel a střelbu z dálky. Hosté však tuto taktiku rychle prokoukli a zkušený kapitán Tůma dirigoval své spoluhráče precizně. Domácí zejména  Petrem Sýsem a Levanským znamenali velké nebezpečí, ale i tyto dva si obrana Hoštických pohlídala. Poločas nabíral obrátek a hrálo se na horu dolů. Nikdo nechtěl udělat chybu a oba soupeři se chtěli vyvarovat standardních situcí, neboť na Mářském hřišti to znamená odevšad velké nebezpečí. Jenže ve 34. minutě musel střídat Levanský a Macháček se zařadil na jeho post a hrál velmi dobře. Jak běžel čas, tak se víc bojovalo , ale velmi korektně. Šancí, které by znamenaly ohrožení branky soupeře moc nebylo a tak se hrálo bez branek až do poločasu.

Druhý poločas nabídl až do sedmdesáté minuty výborný zápas, kde konečně padly i branky. Po té zápas logicky ztrácel na obrátkách, ale celkově se líbil a dělba bodů je zřejmě spravedlivá

V druhé části se hrálo stále stejně. Oba soupeři se snažili překonat obranný val uprostřed hřiště a přicházeli i šance. Topka s Kavanem a Kukačkou z řad domácích byli velkou hrozbou, ale Tůma společně se spoluhráči kontrolovali svou obrannou pozici velmi dobře a co propadlo, vychytal dobře hájící svou svatyni Jan Kadlec. Petra Mráze, Vincíka i Hodinu domácí uhlídali a rovněž jejich pokusy končily na obranném valu domácích. Sedmdesát minut se hrál atraktivní fotbal, který se líbil a diváci byli spokojeni. Brankově se vše scvrklo do dvou minut a to v 67. minutě si Chvál počkal na přihrávku zpoza obrany a pěknou střelou poslal domácí do vedení. Jenže neuplynuly dvě minuty a hosté v 69. minutě zkušeným Mrázem srovnali. Po vyrovnání se obrátky zápasu logicky snižovaly a musím říci, že za velkého chladu se všichni hráči vydali z velkých sil. Šlágr víkendu nezklamal a musel se líbit. Mářští potvrdili dobrý vstup do jarní části a hosté potvrdili, že jsou zkušený tým, který patří mezi dobré stálice přeboru. Pěkná návštěva, výborný fotbal a hlavně slušná hra z obou stran to jsou devizi zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK Svatá Maří Magdaléna
Radek Skalický, vedoucí SK Svatá Maří: S Hoštickými je to vždy super zápas. Již týden před zápasem se o něm hovoří a tak je to právem hecnuté. Dnes, i když byla zima, přišlo dost lidí a tak se hrálo o moc lépe. Samotný zápas nabídl tradiční boj o střed hřiště, kde obrany i gólmani vládli. My jsme chtěli hrát z krajů na brejky, ale Hoštičtí v čele s Karlem Tůmou nás do ničeho nepustili. Jen škoda, že po brance jsme brzy dostali vyrovnávací gól. Jinak remíza je zasloužená a jsem rád, že se nám na jaře daří.

FC Šumavské Hoštice
Jaroslav Chán, vedoucí Šumavských Hoštic: Bylo to klasické derby, které se muselo líbit. S Mářskými je to vždy velký zápas. Všichni se moc dobře známe a na zápas se těšíme. Musím říci, že dnes to bylo jedno z nejlepších derby utkání, které jsem s klukama absolvoval. Výborné tempo, parádní výkony a na konec i branky a tak se to snad lidem líbilo.



Sestavy


SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - D. Košnař [-] (79. M. Magurský [-] ) , D. Kavan [-] , V. Levanský [-] (34. M. Macháček [-] ) , S. Skalický [-] , M. Sýs [-] (46. J. Stejskal [-] ) , F. Topka [-] , P. Sýs [-] , D. Chvál [-] , Š. Luks [-] (54. F. Kukačka [-] ) , T. Rod [-]

FC Šumavské Hoštice
J. Kadlec [-] - M. Vincík [-] , M. Hrabák [-] (46. J. Hodina [-] ) , Z. Mráz [-] , J. Mráz [-] , T. Topka [-] , M. Mráz [-] (77. M. Klimek [-] ) , A. Hříbal [-] , M. Procházka [-] , K. Tůma [-] , L. Jiroušek [-]

ŽK: 75. F. Kukačka - 48. T. Topka , 83. K. Tůma .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - CHVÁL Vlastimil (N), KROPÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.