Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2016 18:00

26.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loket uspěl v posledním zápase proti Březové


Branky


0

Březová, která měla v nohách těžký zápas s Rotavou, odcestovala k dalšímu, tentokrát už poslednímu, utkání I. A třídy na hřiště posledního Lokte. V posledním zápase sezony byli šťastnější hráči domácího celku, kteří vyhráli nad Březovou v poměru 5:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loket na svého soupeře vlétnul a už ve 4. minutě se zásluhou Miroslava Fronka radoval z úvodní branky zápasu. Na hráčích Březové bylo vidět, že toho mají po posledním zápase s Rotavou opravdu dost a Loket byl rychlejším a aktivnějším týmem. V 18. minutě se tak dostal do dvoubrankového vedení, když se o přesnou střelu postaral opět Miroslav Fronk. Loketští měli i další šance, jenže další gól si připsali hosté, když se po samostatné akci prosadil Pavel Kovár ve 35. minutě. V dalších minutách prvního dějství další branka nepadla, a tak se odcházelo do šaten za stavu 2:1.

Ve druhém dějství byl opět aktivnější Loket, který byl hladový po úspěchu, i když bylo na hřišti vidět, že je to poslední utkání, ve kterém ani jednomu z týmů o nic nejde. Opět do dvoubrankového náskoku se domácí dostali v 56. minutě a postaral se o to Jerry Tochi Onyedikachi. Rozhodující branka, která už zazdila veškeré naděje hostujícího týmu přišla na řadu v 69. minutě z kopačky Daniela Kriegera. O pár minut ještě sice dokázal snížit na rozdíl dvou branek Marek Tišl střelou ze šestnácti metrů, jenže poslední slovo měli domácí. Miroslav Fronk dvě minuty na to totiž zkompletoval hattrick a stanovil konečné skóre na 5:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


FK Loket
Marian Kolesnáč: Jelikož se jednalo o poslední kolo, tak se k tomu tak nějak přistoupilo vážně, nevážně. Oba dva týmy, když to řeknu blbě, to brali na lehkou váhu. Nám šlo o úplný prd, protože jsme poslední. Soupeř byl zase utahaný z posledního zápasu, čehož jsme využili, kdy jsme se v prvním poločase ujali vedení 2:0. Další šance jsme zazdili, ale i přesto se nám podařilo zvýšit na 3:0. Soupeř pak snížil na 3:1, ale byl to takový pouťový zápas. Podařilo se nám dát další gól, soupeři také a nakonec my jsme dávali na 5:2. V zápase se blýskl Miroslav Fronk, který dal hattrick. Kombinačně jsme hráli velmi dobře.

FK Olympie Březová B
Václav Zeman: Utkání jsme nastoupili den po utkání s Rotavou a podle toho vypadala sestava. Vypadlo nám pět hráčů a museli jsme je nějak nahradit. V zápase byli domácí bojovnější a měli větší hlad po úspěchu. Nám se utkání vůbec nevyvedlo a jsem upřímně rád, že je po sezoně.



Sestavy


FK Loket
P. Franz [-] - J. Polák [-] , R. Ungr [-] , T. Kafka [-] , M. Fronk [-] , M. Kolesnáč [-] , H. Falář [-] (46. D. Krieger [-] ) , J. Ungr [-] , J. Onyedikachi [-] , P. Rubáš [-] , M. Čáp [-]

FK Olympie Březová B
Z. Zeman [-] - P. Kovár [-] (46. M. Brabenec [-] ) , M. Tišl [-] , J. Kurčenko [-] , M. Utíkal [-] , V. Träger [-] , J. Hořejší [-] , J. Kasl [-] , R. Bendík [-] , J. Bolen [-] , J. Machálek [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Balhar Ivan - ŠMAT Robert, HRNČÁL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.