T. Pečínka 81. (p.)
1:7
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 16:00

26.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnice opět padla, tentokrát s Hroznětínem


Branky


81. T. Pečínka (p.) - 2. T. Koch , 42. J. Eret , 53. T. Koch , 55. T. Koch , 66. J. Eret , 73. T. Koch , 86. M. Schneider
0

Hroznětín zajížděl v rámci posledního kola I. A třídy do Trstěnice, které se v jarní části sezony vůbec nedaří a prohrává jeden zápas za druhým. A prohrála i zápas poslední. Hroznětínu padla 1:7.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující celek začal pěkně zostra a hned ve 2. minutě se radoval z úvodní branky, o kterou se postaral Tomáš Koch. Hroznětín si i v dalších minutách zápasu vytvářel šance a brankář Slivoně se v brance Trstěnice rozhodně nenudil. Díky jeho skvělým zákrokům držel svůj tým stále nad vodou. Krátký byl až na střelu ze 42. minuty, kterou vyslal Jan Eret. To už ale hráli domácí jen o deseti hráčích, protože dostal červenou kartu Marek Derka. Obě mužstva tak odcházela do šaten za stavu 0:2.

 

Ve druhé půli bylo k vidění mnohem více branek a naneštěstí pro domácí to bylo do jejich sítě. Už v 53. minutě zvyšoval na 0:3 svoji druhou brankou v zápase Tomáš Koch, který za další dvě minuty zkompletoval hattrick. Domácímu týmu se vůbec nic nedařilo a Hroznětín podnikal jeden útočný výpad za druhým. Po zásluze tak vstřelil i další tři branky. V 66. minutě mířil přesně mezi tři tyče Jan Eret a v 73. minutě se počtvrté prosadil výborně hrající Tomáš Koch. Alespoň čestnou branku se ale nakonec povedlo dát i domácímu týmu. Běžela 81. minuta, kdy se mohl ze vstřelené branky radovat Tomáš Pečínka. Čtyři minuty před koncem se ještě trefil hostující Martin Schneider, který stanovil konečné skóre mezi Trstěnicí a Hroznětínem na 1:7.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Olympie Hroznětín
Petr Mrňka: Byli jsme lepší než soupeř a od začátku jsme si vytvářeli šance. Sice to bylo ke konci celé sezony, ale jsem rád, že se ta práce nějak zúročila. Soupeř dostal červenou, takže hrál o desíti a to bylo jako kočka s myší. Sice dal soupeř gól z penalty, ale to bylo všechno. Nakonec jsme skončili devátí. Mělo to takhle být už delší dobu.



Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice
P. Slivoně [-] - P. Jaroš [-] (46. L. Radil [-] ) , L. Horní [-] , R. Kojma [-] (61. J. Horní [-] ) , M. Pešek [-] , P. Nečas [-] , M. Štrupl [-] , T. Pečínka [-] , J. Kysela [-] (35. M. Derka [-] ) , S. Staněk [-] , J. Květoň [-]

TJ Olympie Hroznětín
L. Zavoral [-] - L. Ondráček [-] , J. Eret [-] , M. Schneider [-] , T. Koch [-] , E. Hůrka [-] (57. J. Klas [-] ) , D. Zburník [-] (60. Z. Řáda [-] ) , J. Provazník [-] , J. Michlík [-] , D. Ondráček [-] , L. Hořt [-]

ŽK: 18. T. Pečínka , 39. L. Horní . ČK: 41. M. Derka .
Počet diváků: 34. Rozhodčí: Šmat David - COUFAL Jaroslav, BEZDIČKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.