Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 15:00

25.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyše nastřílela Lokti sedm branek


Branky


33. J. Lábr , 45. M. Bouška , 52. J. Lábr , 70. J. Lavička , 77. M. Pašek , 80. M. Pašek , 90. M. Pašek
0

Chyše, která přivítala v rámci 25. kola Loket, se mohla v případě tříbodové výhry i nadále snažit o postup do krajského přeboru. Díky výbornému zápasu na domácí půdě se ji to podařilo. Zvítězila 7:0 a stále může postoupit do vyšší soutěže. Rozhodně poslední kolo.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo šancemi na obou stranách. Diváci v Chyši viděli vyrovnaný fotbal a oba brankáři měli dost práce. Na první branku se čekalo až do 33. minuty, kdy se trefil domácí Jaroslav Lábr. Loket pozorně bránil, ale i tak se domácím podařilo vstřelit v prvním poločase ještě jednu branku. V poslední minutě se totiž prosadil Miroslav Bouška.

 

Ve druhém poločase Loket otevřel zadní vrátka a snažil se tlačit do útoku. To mu sice vycházelo, vytvářel si šance ke skórování, jenže obrana v tu chvíli byla děravá jak ementál. Pro chyšské hráče tak nebylo těžké prosadit se ve druhém poločase ještě vícekrát, než v tom prvním. V 52. minutě střílel přesně Jaroslav Lábr a bylo to 3:0. Když přidal další branku v 70. minutě Josef Lavička, bylo to už o čtyři góly. Do konce zápasu se ještě trefil Martin Pašek a to ne jednou, ale rovnou třikrát. Během třinácti minut tak nastřílel hattrick a rozhodl o tom, že Chyše zvítězí v poměru 7:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chyše
Pavel Holý: Do dvacáté minuty to bylo vyrovnané utkání. Potom jsme využili dvou chyb jejich obrany a vedli jsme 2:0. Ve druhé půli začal hrát soupeř na tři obránce, riskoval a snažil se něco s výsledkem udělat, ale vyrobil mnoho chyb, ze kterých jsme dali pět gólů. Za stavu 7:0 přišla průtrž mračen a utkání bylo předčasně ukončeno.




Sestavy


TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - J. Hanzlíček [-] (66. T. Váňa [-] ) , J. Kadlec [-] - P. Tichý [-] , M. Bouška [-] , J. Lavička [-] - E. Laurich [-] , J. Lábr [-] - R. Rödling [-] , O. Kubinec [-] , R. Záluský [-] (63. M. Pašek [-] )

FK Loket
P. Franz [-] - T. Klásek [-] , D. Nguyen Hoang [-] , P. Jakubáč [-] , M. Kolesnáč [-] , H. Falář [-] , J. Ungr [-] , J. Onyedikachi [-] (65. R. Ungr [-] ) , M. Faber [-] , P. Rubáš [-] , M. Čáp [-]

ŽK: 70. M. Faber , 75. T. Klásek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - HÁNYŠ Martin, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.