3:4p.
(1:2)
28. T. Koch
37. J. Michlík (p.)
74. L. Hořt
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 15:00

24.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loket remizoval s Hroznětínem


Branky


38. J. Onyedikachi , 65. H. Falář , 71. M. Čáp (p.) - 28. T. Koch , 37. J. Michlík (p.) , 74. L. Hořt
0

Hroznětín prohrál v posledním zápase těsně s Rotavou a náladu si chtěl spravit proti Lokti, na jehož půdu zajížděl v rámci 24. kola I. A třídy. Jenže poslední celek tabulky zabojoval a s Hroznětínem nakonec remizoval 3:3.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se divákům v Lokti muselo líbit. Hrálo se nahoru dolů a šance střídala šanci. Poprvé se síť za brankářovými zády rozvlnila v 28. minutě a byla to síť domácí branky, když mířil přesně Tomáš Koch. Za dalších deset minut hosté vedli už o dvě branky, protože pokutový kop proměnil Jan Michlík. Za další minutu byl však rozdíl ve skóre zase jednobrankový, když prostřelil vše, co mu stálo v cestě, domácí Jerry Tochi Onyedikachi. Za stavu 1:2 odcházela obě mužstva do šaten.

 

Ve druhém dějství se domácímu celku, který hrál aktivně, podařilo otočit skóre zápasu ve svůj prospěch. V 65. minutě vstřelil gól Hynek Falář. Za dalších pět minut mířil míč opět do branky Hroznětína, jenže na poslední chvíli ho zachytil rukou Martin Benda, jenž od rozhodčího viděl červenou kartu a navíc byla nařízena penalta. Tu bezpečně proměnil Martin Čáp, Loket vedl 3:2 a navíc hrál proti deseti. I tak se ale Hroznětínu, který vrhnul všechny síly do ofenzivy, podařilo srovnat. Lukáš Hořt se totiž v tutové šanci nemýlil a vyrovnal na 3:3. Utkání dospělo až do penaltového rozstřelu, ve kterém byli šťastnější hráči hostujícího Hroznětína, který tak získali prémiový bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Sestavy


FK Loket
P. Franz [-] - M. Kolesnáč [-] , T. Klásek [-] , M. Kolesnáč [-] , H. Falář [-] , M. Faber [-] , J. Ungr [-] , J. Onyedikachi [-] , R. Ungr [-] , J. Polák [-] , M. Čáp [-]

TJ Olympie Hroznětín
M. Tamáš [-] - L. Ondráček [-] (83. M. Mičkanin [-] ) , J. Eret [-] (75. E. Hůrka [-] ) , J. Klas [-] , T. Koch [-] , L. Hořt [-] , D. Zburník [-] , J. Provazník [-] , J. Michlík [-] , D. Ondráček [-] (34. M. Schneider [-] ) , M. Benda [-]

ŽK: 7. T. Klásek - 81. L. Ondráček . ČK: 70. M. Benda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hányš Martin - PACHTOVÁ Michaela, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.