Vřesina rozhodla dvěma góly ve druhé půli


Branky


0

Vřesina mohla vést během prvních dvacetipěti minut klidně 4:0. Poločas však skončil remízou. Ve druhé části, ale Vřesina přidala dvě branky a připsala si cennou výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina vtrhla na hosty jak velká vody. Během prvních dvacetipětiminut si vypracovala několik šancí. Již ve 2. minutě střelu Vítězslava Čecha vyrazil na roh brankář Kareš  O tři minuty později napálil míč Petr Boček ze dvou metrů střelu do břevna. V 8. minutě Petr Koval po rohu svou střelu nasměřoval do tyče a následná dorážka Vojtěcha Kociána mířila těsně vedle. V 25. minutě Petr Koval zamířil opět do břevna hostující svatyně. Pak se hra začala vyrovnávat. Přesto do vedení šla Vřesina, když v 31. minutě napálil míč do sítě Petr Boček – 1:0. Hosté dokázali ještě do poločasu srovnat, když akci Radoslava Urbana a Jakuba Hlaváče, dovedl do úspěšného konce Kevin Postřimovský – 1:1. Poločas tak skončil smírně.

 

Ve druhém dějství Vřesina dvěma góly rozhodla o své výhře. V 58. minutě se ještě Boček zastřeloval, když si položil brankáře Kareše, ale střelu směřující do prázdné branky vykopl hostující hráč na roh. V 67. minutě po centru Ondřeje Kociána, se Petr Boček ze dvou metrů už nemýlil – 2:1. Hosté se pak snažili vyrovnat, ale střely Matěje Gažiho a Radoslava Urbana kýžený efekt nepřinesly. Definitivní pojistku dal domácím Vojtěch Kocián, jenž po centru Aleše Rončky obstřelil jakartovického brankáře Kareše – 3:1. Jakartovice mohly ještě snížit, ale přímý kop asi ze sedmnácti metrů napálil Radoslav Urban nad domácí bránu.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Miloš Chvěja (vedoucí): Zasloužená výhra, ale utrápená. Kdyby jsme vedli do dvacáté páté minuty 5:0 mohlo být vymalováno. Pak jsme se zbytečně trápil a na výhru se nadřeli.

FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Jako v utkání s Bělou jsme měli problémy s domácími nakopávanými míči. V polovině poločasu jsme se z jejich tlaku vymanili. Přesto šli domácí do vedení. My stačili však do půle srovnat krok. Ve druhé půli jsme začali lépe. Bohužel jsme ztratili míč ve středu hřiště a domácí šli do vedení. my pak vrhli všechny své síly do útoku, ale střely Gažiho a Urbana nikam nevedly. Pak jsme po nedorozumění naší obrany dostali třetí branku a bylo po zápase.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - KRZISCH Roman, HARAZIM David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.