1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 15:00

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vydřená výhra Hradce


Branky


0

Hradec se v souboji s posledním celkem vysloveně trápil. Tři body mu zajistila povedená akce dvojice Petřík a Maisel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výkony rezervy z Chlebičova mají v poslední době vzrůstající tendenci, a jen kousíček vždy chybí, aby si připsala body. V první půli se hrál vyrovnaný zápas. Ve 13. minutě se otřela hlavička hradeckého Tomáše Krejsy o břevno hostující svatyně. Hosté kontrovali střelou Jakuba Otlíka, kterou tygřím skokem zneškodnil hradecký brankář Tomáš Mrázek. Klíčový okamžik utkání přišel v 33. minutě, když si několikrát vyměnili míč Lukáš Petřík s Davidem Maiselem a druhý jmenovaný střelou pod brankářem Václavem Sýkorou rozvlnil síť – 1:0. Do konce prvního dějtsví se pak už nic významného nestalo.

 

Ve druhé půli se už skóre zápasu nezměnilo, protože střelcům obou týmu zvlhl střelecký prach. Více šancí si však vypracovala družina trenéra Černohorského. Ale ani Tomáš Krejsa, David Maisel, Matěj Fischer i Norbert Lichý nedokázali přelstit chlebičovského brankáře Sýkoru. Za rezervu Chlebičova byli neúspěšní Jakub Otlík a Dalibor Hollesch. Deset minut před koncem navíc hostům vyloučil rozhodčí Jan Petráse Michala Königa, který oplácel v přerušené hře. Zápas pak už dospěl k vydřenému vítězství domácího Hradce, který tak prodloužil svou vítěznou šňůru už na čtyři utkání. 

 

foto zdroj: http://petraskvarova.rajce.idnes.cz/Fotbal_1.5.2016/



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Utrpěli jsme výhru. Bylo to složité utkání proti mým bývalým svěřencům. Hráče jsem upozorňoval, aby je nepodcenili, ale podlehli jsme hře soupeře. Z naší strany to byl nepřesvědčivý výkon. Těší mě jen čtvrtá výhra za sebou.

SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (vedoucí): Hrál se férový fotbal, kterému by slušela remíza, ale bohužel. Nebyli jsme sice lepší. Prohráli jsme ale ze vztyčenou hlavou.



Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - P. Valenta [-] (17. M. Fischer [-] ) , D. Maisel [-] , D. Diehel [-] (46. J. Pola [-] ) , R. Podolínský [-] (46. L. Scholtz [-] ) , L. Petřík [-] , T. Krejsa [-] , N. Lichý [-] (83. J. Novák [-] ) , R. Kubánek [-] , D. Škvára [-] , R. Dušek [-]

SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - O. Axmann [-] (86. R. Havlický [-] ) , D. Hollesch [-] , J. Vavřinčík [-] , D. Kurka [-] (68. M. Faul [-] ) - K. Michalík [-] (68. J. Sedláček [-] ) , J. Hollesch [-] - M. Šupík [-] , M. Tihelka [-] (83. J. Vilášek [-] ) - J. Otlík [-] , M. Konig [-]

ŽK: 63. R. Dušek , 78. L. Petřík , 90. J. Novák . ČK: 78. M. Konig .
Hráči zápasu: L. Petřík - J. Otlík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PETRÁSEK Jan - ŠALATA Jiří, ČAPEC Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.