Bělá výhrou zdramatizovala boj o záchranu


Branky


14. R. Holub , 42. M. Gaži , 57. A. Kreisl - 2. M. Papšík , 39. M. Papšík (p.) , 67. R. Václavek , 80. J. Ohřál
0

Gólovou přestřelku vyhrála Bělá. ta vedla postupně 0:1 a 1:2. Jakartovice pak otočily skóre na 3:2. Závěr však patřil hostů z Bělé, kterří strhli dvěma góly výhru na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice doma padly a Bělá oživila své naděje na záchranu. Hrál se bláznivý zápas s několika zvraty ve skóre. Bělá šla do vedení už ve 3. minutě po dalekonosné střele Martina Papšíka, která zaplula k tyči domácí brány – 0:1. Domácí hráči byli v poli lepší, ale postupem času se přizpůsobili hře hostujícího týmu a z fotbalu se stala "kopaná". Po čtvrthodině hry vyrovnával hlavou jakartovický radek Holub – 1:1. V 39. minutě byl faulován v jakartovickém pokutovém území Jan Ohřál, a Martin Papšík se z nařízené penalty nemýlil – 1:2. Domácí však stačili ještě do poločasu srovnat, když rohový kop umístil hlavou do brány Matěj Gaži – 2:2. 

 

Druhá půle byla od začátku v režii Jakartovic, útočníci Radoslav Urban a Michal Janech však neměli svůj den a proto se o šance starali hlavně záložníci. Střela Jana Pekárka z dálky skončila na tyči hostující branky a svou druhou velkou šanci měl Adam Kreisl, který s ní na rozdíl od první půle naložil tak, že dostal domácí poprvé do vedení - 3:2. Další šance Michala Janecha, Jana Pekárka a Kevina Postřimovského zůstaly nevyužity, což se brzy ukázalo jako rozhodující faktor zápasu. A přišel zákonitý trest. V 67. minutě hosté po dlouhém autu Martina Papšíka srovnali krok Richardem Václavkem – 3:3. Deset minut před koncem rozhodl o osudu utkání Jan Ohřál, jenž nekompromisně propálil domácího gólmana – 3:4. Bělá pak odolala závěrečnému tlaku a vybojovala tři cenné body.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Karel Balcar (vedoucí mužstva): Zápas s předposledním týmem tabulky měl být formalitou, bohužel se stal pokračováním domácích selhání.

TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (trenér): Byl to kolektivní výkon celého týmu. Začali jsme svižně. Vedli jsme 1:0, pak 2:1. Domácí otočili na 3:2. My však dvěma góly zápas znovu otočili a dobrým obranným výkonem vítězství udrželi.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - DEDEK Vojtěch, ČAPEC Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.