M. Papšík 59.
M. Papšík 77. (p.)
2:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá získala první jarní bod


Branky


59. M. Papšík , 77. M. Papšík (p.) - 25. R. Blaga , 45. R. Blaga
0

V první části byla lepší hostující družina z Malých Hoštic. Ujala se díky Blagovi dvoubrankového vedení. Domácí se ve druhé půli zlepšili a díky dvěma trefám Papšíka dokázali srovnat skóre. Hoštice ještě v závěru zahodily penaltu a Bělá si tak připisuje první jarní bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ze startu měla více ze hry hostující ekipa z Malých Hoštic. Už ve 4. minutě se dostal ke střele asi z šestnácti metrů Richard Blaga, a jeho projektyl vyrazil konečky prstů bělský brankář Patrik Holuša.  Hoštice šly do zaslouženého vedení v 25. minutě, když se s přispěním tyče prosadil Richard Blaga – 0:1. Domácí pak odpověděli šancemi Daniela Tomkoviče a Patrika Vybrančíka. V samém závěru první půle se po krásné kombinační akci po ose Miroslav Kara, Martin Staníček, Richard Blaga, trefil posledně jmenovaný – 0:2

Ve druhé půli se hra vyrovnala a Bělá začala taky nepříjemně kousat. Ze začátku neproměnil šanci hoštický Martin Staníček. V 59. minutě vymetl pavučinu hostující svatyně Martin Papšík a vykřesal jiskérku naděje pro domácí Bělou – 1:2. V 77. minutě Martin Papšík proměnil penaltu, která byla nařízena za ruku hostujícího hráče – 2:2. V 85. minutě dostali možnost zahrávat penaltu hosté, ale Martin Thiemel s ní naložil řádně macešsky. V závěru byl za nevhodné chování ještě vyloučen bělský Adam Kropka. V 90. minutě ještě zahodil šanci hoštický Ondřej Pavelka a za domácí Bělou to byl Lukáš Plaček. Zápas dospěl k remízovému konci a Běla si tak zlepšeným výkonem vyválčila první jarní body.

 

Zdroj foto: http://www.fotbalmh.cz/fotogalerie.php?g1=32&g2=182



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (trenér): bylo to o sto procent lepší než minulý týden. Považují za důležité, že se náš kolektivní výkon zlepšil a my vyválčili první bod.

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): V první půli jsme hráli dobře. Měli jsme hodně šancí a dali dvě branky. Druhý poločas byl horší, nechali jsme se zbytečně zatlačit a soupeř srovnal. My navíc nedali penaltu. Mrzí mě, že dvě minuty před koncem zbytečně soupeř zranil našeho brankáře Honku, který má asi zlomená žebra.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
P. Holuša [-] - D. Timkovič [-] (32. F. Šmatera [-] ) , L. Plaček [-] , M. Papšík [-] , A. Kropka [-] , J. Ohřál [-] , J. Demko [-] (64. M. Jäger [-] ) , M. Mikšaník [-] , H. Gvoždík [-] , R. Vybrančík [-] (47. D. David [-] ) , P. Vybrančík [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - I. Xenitidis [-] , M. Slíž [-] , M. Staníček [-] (69. E. Klinger [-] ) , J. Chřibek [-] , T. Wiltsch [-] (80. O. Pavelka [-] ) , R. Blaga [-] , M. Thiemel [-] , R. Blaga [-] , D. Kašný [-] , M. Kara [-]

ŽK: 12. A. Kropka , 70. L. Plaček - 40. R. Blaga , 69. D. Kašný , 76. M. Thiemel . ČK: 86. A. Kropka .
Hráči zápasu: M. Honka , R. Blaga .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - PUFFLER Jan, KRZISCH Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.