Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Urban čtyřmi záseky skolil Chlebičov


0

V Jakartovicích padlo v sobotu celkem jedenáct branek. Domácí tahali za delší část provazu a vyhráli pětibrankovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezstarostný zápas skončil slušnými brankovými hody. Už v 5. minutě načal svůj střelecký koncert Radoslav Urban – 1:0. Hned z protiútoku uvolnil Lukáš Baďura Romana Nováka a ten vyrovnal – 1:1. V 10. minutě ale znovu misky vah převážil na domácí stranu Kevin Postřimovský – 2:1. V dalším průběhu se znovu trefili domácí Radoslav Urban a po něm opět Kevin Postřimovský a bylo to už 4:1. Chlebičov však neházel flintu do žita. V 39. minutě po samostatné akci zavěsil do brány merunu Lukáš Baďura – 4:2. O dvě minuty později se po rohu míč odrazil opět k Lukáši Baďurovi, který vymetl všechny pavučiny domácí svatyně – 4:3. Jakartovice však ještě do poločasu opět utekly na rozdíl dvou branek střelecky disponovaným Radoslavem Urbanem, který završil hattrick – 5:3. 

 

Na začátku druhé části neuznal rozhodčí hostům branku Lukáše Baďury pro údajný ofsajd a od této chvíle už byl zápas jen otázkou výše skóre. Domácí se trefovali co deset minut, když jejich další branky přidali Radoslav Urban, Ondřej Šimon a Adam Kreisl a skóre se zastavilo na konečných 8:3. Jakrtovice zakončily sezónu na osmém místě. Chlebičov sestupuje do třetí třídy.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Karel Balcar (vedoucí mužstva): K závěrečnému utkání sezóny nastoupili jakartovičtí proti beznadějně poslednímu týmu tabulky. Hrálo se bez zábran, dalo by se říci exhibičně, každý věděl co ho čeká a osudu se nebránil. Sezóna skončila, pocit z ní je takový všelijaký. Začíná turnajová část fotbalového léta.

SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (vedoucí mužstva): Hned v úvodu domácí vedli. My vzápětí srovnali skóre. Pak nám Jakartovice utekly až na 4:1. Baďura snížil dvěma góly na 4:3. V závěru poločasu jsme dostali na 5:3. Pak Baďurovi neuznali branku na 5:4 a my se sesypali. Každých deset minut jsme dostali branku a statečně sezónu dobojovali. Pak jsme to oslavili. O osudu našeho béčka se rozhodne v úterý, tak uvidíme, co bude v další sezóně.



Sestavy


FK Jakartovice
A. Kareš [-] - T. Kukol [-] - R. Urban [-] , M. Janech [-] - D. Filip [-] , M. Poštulka [-] (74. L. Martinka [-] ) , R. Holub [-] , M. Sváček [-] , K. Postřimovský [-] , K. Palkovič [-] (64. O. Šimon [-] ) , J. Pekárek [-] (16. A. Kreisl [-] )

SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - J. Hollesch [-] , J. Otlík [-] - L. Baďura [-] (73. K. Michalík [-] ) - F. Seifried [-] , M. Konig [-] (60. R. Havlický [-] ) , R. Novák [-] (46. J. Sedláček [-] ) , D. Hollesch [-] , J. Vavřinčík [-] , M. Tihelka [-] (46. J. Vilášek [-] ) , T. Starý [-]

ŽK: 70. K. Postřimovský - 58. J. Otlík .
Hráči zápasu: R. Urban - L. Baďura .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - GANČAŘ Jakub, PIVOVARČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.