R. Blaga 18.
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice zaslouženě vyhrály


Branky


0

V prvním vyrovnaném poločase daly po brance obě družiny a do kabin se odcházelo za stavu 1:1. Hosté vsítili rozhodující branku na začátku poločasu a vedení si zkušeně pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl zcela vyrovnaný z obou stran. Už ve 2. minutě pálil domácí Ioannis Xenitidis těsně vedle litultovické brány. V 18. minutě šly Hoštice do vedení, když střela Richarda Blagy i s pomocí tyče skočila za zády litultovického brankáře Janetzkého – 1:0. V 27. minutě ale už bylo srovnáno, když hosté zahrávali aut, který propadl až do vápna, kde se ho zmocnil hostující hráč, který přihrávkou pod sebe a našel Martina Drápala, který pohodlně zasunul míč do prázdné brány – 1:1. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

 

Ve druhém dějství už byly lepším celkem Litultovice, které si vypracovaly i více brankových příležitostí. Ujaly se vedení v 47. minutě, když nedorozumění domácího brankáře Honky a stopera využil Oldřich Minarčík ke vstřelení rozhodující branky zápasu – 1:2. Do konce zápasu se už skóre nezměnilo Litultovice měly převahu a s naprostým přehledem si připsaly tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): První poločas byl vyrovnaný a skončil 1:1. Ve druhém dějství jsme odpadli a dostali jsme na 1:2. Sice jsme se snažili něco , ale soupeř byl lepší.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Celkem povedené utkání, ve kterém jsme měli převahu v držení míče, ve střeleckých příležitostech a tentokrát, naštěstí, už také ve vstřelených brankách. S pocitem zábavy ze hry tak budeme, snad úspěšně, absolvovat zbývající dva zápasy sezóny. Spokojenost cítíme i nad faktem, že jsme opět vylepšili historické skóre Litultovic v okresním přeboru, dosud jsme dosáhli nejvýše 44 bodů.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Slíž [-] - V. Kopťák [-] , M. Kokošek [-] , O. Pavelka [-] (46. M. Kara [-] ) , D. Kašný [-] , J. Grygarčík [-] , R. Blaga [-] , J. Chřibek [-] , I. Xenitidis [-] , R. Blaga [-] , A. Groman [-] (72. D. Hlavenka [-] )

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - M. Borč [-] , M. Procházka [-] (90. K. Raida [-] ) , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] (70. M. Bělaška [-] ) , O. Haas [-] (57. O. Beníšek [-] ) , M. Drápal [-] (87. S. Konečný [-] ) , L. Haas [-] (82. A. Balek [-] ) , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] , O. Minarčík [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - HUDEČEK Lukáš, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.